ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2014 | 10:04

Παραμυθιάζομαι;

Πριν από λίγο καιρό γνώρισα ένα παιδί, για την ακρίβεια, τον ξαναειδα μετά από καιρό, χωρίς ποτέ μέχρι τότε να είχαμε κανει παρεα. Αρχίσαμε κάποια επικοινωνία με τηλέφωνα, εξόδους κλπ, μέχρι που τον τελευταιο διάστημα η "σχέση" προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα.Και βάζω εισαγωγικά, γιατί σχέση δεν είναι. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πώς δε θέλει σχέση, μόνο να περνάει καλά και εγώ του έχω δηλώσει πώς επιθυμώ το ίδιο. Κατά βάθος βέβαια την έχω πατήσει, όπως καταλαβαίνετε, αλλά δε το δείχνω και προσπαθώ να είμαι άνετη. Ξέρω ότι έχει παράλληλα κι άλλες τέτοιες ιστορίες, όχι γιατί μου το λέει,αλλά γιατί ξέρω τον άνθρωπο.Κάθε φορά που βρισκόμαστε είναι τέλεια, και δεν εννοώ μόνο ερωτικά.Περνάμε πολύ όμορφα, είναι τρυφερός, συζητάμε, αστειευόμαστε, γελάμε, όλα καλα. Μιλάμε τακτικά στο τηλ, αν κι εγώ προσπαθώ να μη τον πιεζω.Οταν βλέπει ότι το παίζω αδιάφορη, επιμένει αυτός. Εγώ το κάνω, σεβόμενη τη δική του διάθεση για κάτι χαλαρό, αυτός όμως με έχει διαρκώς στην πρίζα που λεμε.Εγώ προσωπικά ζω τον έρωτα. Μονόπλευρο μεν, αλλά τον ζω. Προσπαθώ όμως να καταλάβω τι θέλει αυτός από μένα, δεδομένου ότι δεν του ειναι καθόλου δύσκολο να βρει κάποια μόνο για να περνά καλά, έτσι μού μπάινουν κάποιες ιδέες ότι κάτι έχει βρει σε εμένα (ίσως μια θαυμάστρια ακομη)που τον κρατά.Χάνω τσάμπα τον χρόνο μου ή έστω και οι όμορφες στιγμές που περνώ μαζί του είναι αρκετές; Πρέπει όλα να αποσκοπούν κάπου δηλαδη; Και πόσο εύκολο να συνεχίσω να το παίζω δήθεν αδιάφορη και άνετη σε όλο αυτό;(ηλικία και των 2 κοντά στα 32).
2
 
 
 
 
σχόλια
λυπάμαι που στο λέω αλλά παραμυθιάζεσαι. Το έργο αυτό είναι πολύ παλιό. Και έχει παιχτεί πολλές φορές. Είναι πολύ απλό τι θέλει. Θέλει κάποια να περνά τον χρόνο του όταν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, χωρίς δεσμεύσεις. Και το βρήκε σε σένα για αυτό είναι μαζί σου. Μην εκπλαγείς όταν μάθεις στο μέλλον ότι προχώρησε σε σχέση με κάποια άλλη. Ψάξε να βρεις κάποιον που θα θέλει τα ίδια με σένα. Λυπάμαι που γίνομαι τόσο σκληρή, αλλά όπως σου είπα το έργο το έχω ξαναδεί.
Scroll to top icon