Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Η μικρή Έιμι είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από μεταμοσχευμένη μήτρα

Απεργία 9 Απριλίου: Η απόφαση για μετρό, ηλεκτρικό, τραμ - Πώς θα κινηθούν

Γιασεμί: Πού και για ποιο ποσό πωλήθηκε το εμβληματικό ακίνητο της Πλάκας

Taste Atlas: Ούτε στα 50 καλύτερα street food του κόσμου το σουβλάκι - Στη 19η θέση το πρώτο ελληνικό πιάτο

Κρυπτονομίσματα, φορτηγά και μετρητά: Σπείρα ξεπλενε εκατομμύρια εκμεταλλευόμενη τον πόλεμο στην Ουκρανία

σχόλια