Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Επιζώσες παιδικής κακοποίησης στο Ρόδεραμ καταγγέλλουν βιασμούς και συγκάλυψη από την αστυνομία

Μέτσοβο: Ο 15χρονος πρέπει να κάνει μεταμόσχευση μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες

Αγόρασε πίνακα του Νταλί για 170 ευρώ και έμαθε ότι κοστίζει 23.000 - 34.500 ευρώ

ΕΜΠ – Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί: Αντίθετοι στις διαγραφές φοιτητών και τις πειθαρχικές διώξεις

Συμπλοκή με τραυματίες στην Αιανή Κοζάνης μετά το τέλος πολιτιστικής εκδήλωσης

σχόλια