Οι πελάτες είναι εξασφαλισμένοι, αλλά τι τρώνε οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια; Το φαγητό του προσωπικού πριν ανοίξουν οι πόρτες είναι μια μακραίωνη παράδοση που έχει αποτυπωθεί και σε βιβλία, και δείχνει το επίπεδο συνεργασίας και συναδελφικότητας ενός εστιατορίου. Το Noma της Κοπεγχάγης έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για τρίτη χρονιά (μπορείτε να διαβάσετε για το μενού εδώ). Ο Δανός κινηματογραφιστής Simon Ladefoged μπήκε στην κουζίνα και κατέγραψε μια κρυφή πλευρά του Noma, τους 37 σεφ, όταν βρίσκονται μεταξύ τους.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Φίδι λαφιάτης βρέθηκε σε προαύλιο σχολείου στα Πατήσια

Πόσο αλκοόλ την εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον εγκέφαλο

Zara Μινιόν: Άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα στο εμβληματικό κτίριο της Αθήνας

«Σκέφτομαι αν θα σε βιάσω ή όχι», «Σε ποιον ανήκεις;»: Οι σοκαριστικοί διάλογοι του Άντριου Τέιτ με τα θύματά του

σχόλια