Πύραυλος έριξε το Μπόινγκ στην Ουκρανία

Πύραυλος έριξε το Μπόινγκ στην Ουκρανία Facebook Twitter
5

Ισχυρή έκρηξη από πύραυλο έδειξαν τα μαύρα κουτιά του Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών που καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου  Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, η εξέταση τους αποκάλυψε μια «αποσυμπίεση» που οφείλεται με μια «ισχυρή έκρηξη» την οποία προκάλεσε ένας πύραυλος.

 «Τα στοιχεία των καταγραφέων που βρίσκονταν στο αεροσκάφος δείχνουν ότι η καταστροφή και η πτώση του αεροσκάφους προκλήθηκαν από μια τεράστια αποσυμπίεση που οφείλεται με μια έκρηξη εξαιτίας των διατρήσεων που προκάλεσε η έκρηξη ενός πυραύλου στην άτρακτο», είπε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος τύπου του Συμβουλίου.

Πάντως το ολλανδικό συμβούλιο ασφαλείας, ούτε διέψευσε αλλά και  ούτε επιβεβαίωσε τα όσα ανακοίνωσε το ουκρανικό Συμβούλιο Ασφαλείας. «Προτιμάμε να περιμένουμε να αποκτήσουμε μία πληρέστερη εικόνα για το τι συνέβη από το να δημοσιεύουμε αποσπασματικές πληροφορίες εδώ και εκεί» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σάρα Φερνόι, η εκπρόσωπος του OVV.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Διεθνή / «Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Οι διαφημίσεις παιχνιδιών για κινητά φαίνεται να χρησιμοποιούν θέματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, εξευτελισμού και μισογυνισμού για να προωθήσουν τα downloads
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Προβλέπω πως για να ολοκληρωθεί αυτή η προπαγάνδα θα μας πουν ότι ακούγεται καθαρά στο μαύρο κουτί ο κυβερνήτης του αεροσκάφους να λέει πως ο πύραυλος που πρόκειται να τους χτυπήσει γράφει πάνω ότι είναι Ρώσικος. Για να δούμε...
μμμμμ κατσε να τα ζυγισω...μεθυσμενοι ημικαφροι με επικυνδινα παιχνιδια-δωρο απο τον θειο ή παγκοσμια συνομωσια με στοχο να πληξουν την προεδραρα...χμμμμ...ναι! δικιο εχεις, το κατερριψαν ουκρανοι με αμερικανικες διαταγες και τωρα ουτε οι ιδιοι οι ολλανδοι που χασανε μισο χωριο ανθρωπους δεν θελουν να μαθευτει η αληθεια γτ ολοι ειναι μαριονετες των σιωνιστων/νεας ταξης/καπιταλιστων (διαλεγεις συνομωσια και κυκλωνεις αυτο που σε βολευει).
Παγκόσμια συνωμοσία; Μόνο αμερικάνικα μέσα έχω ακούσει να λένε με σιγουριά ότι οι κακοί Ρώσοι το έριξαν. Ακόμα δεν έχει γίνει έλεγχος και το πόρισμα βγήκε. Ωστόσο, για τα όπλα μαζικής καταστροφής που διαφήμιζαν οι Αμερικάνοι για να επιτεθούν στο Ιράκ ούτε λόγος. ΚΛΑΣΙΚΑ! Άντε καλέ, δεν τα κάνουν αυτά οι αμερικάνοι, αυτοί είναι καλοί, μας έφεραν τα iPhonια.