Εμπρηστής συνελήφθη την ώρα που έβαζε φωτιές

Εμπρηστής συνελήφθη την ώρα που έβαζε φωτιές Facebook Twitter
7

Έναν 32χρονο συνέλαβε η αστυνομία στην Κεφαλονιά ως υπαίτιο για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Κεφαλονιά, στην ευρύτερη περιοχή του Καπανδριτίου, στον Δήμο Ελειού-Πρόννων.

Τον 32χρονο αντιλήφθησαν εθελοντές πυροσβέστες την ώρα που έβαζε τουλάχιστον δύο φωτιές και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του.


Ο συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε πιστόλι που είχε πετάξει μέσα σε σακούλα, το οποίο επίσης παραδέχθηκε ότι του ανήκε.

Ο 32χρονος παραπέμφθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας, με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μα δεν ειπα οτι ειναι ιδεα να καις τα δαση. Οι περισσοτεροι καινε τα δαση για ιδιον οφελος (αυτη ειναι η ιδεα) αδιαφοροντας πληρως για τις συνεπειες πχ για μπορεσουν μετα να αξιοποιησουν την καμμενη γη χτιζοντας. Μια απο τις θετικες παρενεργειες της κρισης ηταν που εβαλε ενα φρενο σε αυτη την ταση, αλλιως δεν θα ειχε μεινει δασος ορθιο.
Σιγά μην τον έβαλε κάποιος. Τόσους έχουν πιάσει κανένας ποτέ δεν είπε ότι δεν είχε τα προς το ζην και τον πλήρωσε ''ο τάδε'', ούτως ώστε να ελαφρύνει την ποινή του. Οι άνθρωποι αυτοί πάσχουν από πυρομανία, ψυχασθενείς είναι. Γοητεύονται από τη φωτιά, από την εικόνα της και από την δύναμή της και έπειτα ψοφάνε, λιώνουν όταν βλέπουν εκατοντάδες ανθρώπους να κινητοποιούνται πανικόβλητοι για να σταματήσουν την φοβερή φωτιά που ξεκίνησαν οι ίδιοι.Άρρωστοι είναι, πυρομανείς.