Ένα τοπ μόντελ σε ηλικία 9 ετών

Ένα τοπ μόντελ σε ηλικία 9 ετών Facebook Twitter
7

[Λ.Φ.]

Ένα τοπ μόντελ σε ηλικία 9 ετών Facebook Twitter
Ένα τοπ μόντελ σε ηλικία 9 ετών Facebook Twitter

H Heidi Klum!

[via]

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Οχι απλα ενα μοντελο, το μεγαλυτερο μοντελο που εβγαλε ποτε η Γερμανια. Τι να κανουμε η δουλεια των μοντελων ειναι δυσκολη, μπορει να μην προσφερει στην ανθρωποτητα οπως οι ιατροι αλλα πληρωνονται καλα.
Η Χάιντι Κλουμ είναι!Παλιά ήταν μοντέλο και τώρα είναι επιχειρηματίας και τηλεπαρουσιάστρια. Ο πλανήτης όντως δεν κερδίζει πάρα πολλά σπουδαία πράγματα από το «έργο» της, εκείνη όμως κάθε χρόνο κερδίζει εκατομμύρια...
Ούτε εκείνη σε ξέρει, όπως και κανείς μας.Από περιέργεια και χωρίς να το... αμφισβητώ, εσύ πόσο ακριβώς χρήσιμος είσαι στον πλανήτη; Ή είσαι επισκέπτης;Σημειωτέο ότι αδιαφορώ για την Klum, αλλά αυτό δεν έχει σχέση.
Φυσικά καλό είναι να είσαι, αν όχι χρήσιμος για τον πλανήτη, χρήσιμος για τους ανθρώπους γύρω σου.Ο κάθε άνθρωπος θα αφήσει τα χνάρια του στο πέρασμα της ζωής του.Καλό είναι να αναρωτηθούμε ποια θέλουμε να είναι τα δικά μας.