Τα υπόλοιπα μέλη της ΚΟ των Ανεξάρτητων Βουλευτών ζητούν την παραίτηση του Ν. Νικολόπουλου

Τα υπόλοιπα μέλη της ΚΟ των Ανεξάρτητων Βουλευτών ζητούν την παραίτηση του Ν. Νικολόπουλου Facebook Twitter
7

Οι βουλευτές-μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Βουλευτών, στην οποία ανήκει και ο Νίκος Νικολόπουλος, ζητούν την παραίτησή του σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε πριν λίγο.

"Οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές καταδικάζουμε απερίφραστα τις απαράδεκτες, προκλητικές, ρατσιστικές δηλώσεις του μέλους της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και δηλώνουμε ότι τόσο το περιεχόμενο όσο και το ύφος αυτού του λόγου βρίσκονται στον αντίποδα της δικής μας ιδεολογικής και πολιτικής αντίληψης.

Καλούμε το βουλευτή, έστω και τώρα, να ανακαλέσει αλλά και να υποβάλει την παραίτησή του στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, στην οποία θεωρούμε ότι πλέον δεν έχει καμία θέση" αναφέρει η ανακοίνωση.

Η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Βουλευτών αποτελείται από βουλευτές διαφόρων κομμάτων οι οποίοι είτε έχουν διαγραφεί από τα κόμματά τους, είτε έχουν ανεξαρτητοποιηθεί μόνοι τους.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δυστυχώς έτσι μπερδεύτηκα κι εγώ, εκτός των άλλων επειδή ο Νικολόπουλος έχει ανακοινώσει ότι συνεργάζεται πλέον με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμμένου. Δεν τον εξοστράκισαν όμως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές, όσοι είχαν φύγει απ' τα κόμματά τους (απ' τον Τατσόπουλο ή τον Ψαριανό μέχρι την Μπακογιάννη νομίζω). Και χάρηκα κι εγώ αρχικά, θεωρώντας ότι ο Καμμένος, η Ραχήλ Μακρή και η παλιοπαρέα ήταν τελικά πιο καλοί άνθρωποι απ΄ό,τι πίστευα...ΥΓ. Αλλά και πάλι: το γεγονός ότι κάποιος -οποιοσδήποτε!- τον αποδοκίμασε δημοσίως είναι εξαιρετικά θετικό για μένα.