Μπουτάρης: Σαν τούρκικο σήριαλ είναι η Αμφίπολη

Μπουτάρης: Σαν τούρκικο σήριαλ είναι η Αμφίπολη Facebook Twitter
4

«Καρφιά» κατά της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά για τον τρόπο που χειρίζεται επικοινωνιακά τα ευρήματα της Αμφίπολης είχε χθες ο Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

 «Όταν ο Ανδρόνικος έκανε τις σημαντικές ανακαλύψεις στη Βεργίνα, ο τότε πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής, έκανε έναν χρόνο να επισκεφτεί τη Βεργίνα. Εδώ ξαφνικά ανακαλύπτουμε ιστορίες», είπε ο κ. Μπουτάρης για να συμπληρώσει, σύμφωνα με το thestival.gr:  «Σαν τούρκικο σίριαλ είναι η Αμφίπολη. Αναρωτιόμαστε τι θα βρούμε κάθε μέρα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

 «Μετά την επίσκεψη του Καραμανλή στη Βεργίνα, ο τότε πρωθυπουργός έδωσε τα πολλά κονδύλια κι έγιναν ανασκαφές. Να έχουμε σοβαρότητα. Είναι ντροπή σε μια χώρα που βρίθει τέτοιων ευρημάτων να περνάμε τέτοιες καταστάσεις», πρόσθεσε ο κ. Μπουτάρης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Φίλε δήμαρχε, με όλο το σεβασμό και τη συμπάθεια προς το άτομό σου, την εποχή της Βεργίνας του Ανδρόνικου δεν υπήρχαν ούτε ασύρματα τηλέφωνα.Στην εποχή της πληροφορίας είναι λογικό να έχουν αλλάξει οι επικοινωνιακοί όροι (ακόμη και της επιστήμης).
Άλλες εποχές τότε κύριε Μπουτάρη. Όταν ο Ανδρόνικος το 1977, ανακάλυψε τον τάφο του Φιλίππου, υπήρχε μόνο η ΕΡΤ, ούτε διαδίκτυο ούτε τίποτα. Σήμερα, στο παγκόσμιο χωριό που ζούμε, τα νέα διαδίδονται με την ταχύτητα του φωτός.
"""""" «Όταν ο Ανδρόνικος έκανε τις σημαντικές ανακαλύψεις στη Βεργίνα, ο τότε πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής, έκανε έναν χρόνο να επισκεφτεί τη Βεργίνα.""""""Ενω ο Αντωνης....μονον που δεν επιασε τσαπα ο ιδιος....Αλλα,βεβαια,τι συγκρισεις καθομαι και κανω τωρα....