Συνελήφθη 30χρονος με εμμονή στην καθαριότητα

Συνελήφθη 30χρονος με εμμονή στην καθαριότητα Facebook Twitter
7

Ένας 30χρονος Βρετανός τελικά οδηγήθηκε στο κρατητήριο καθώς δεν μπόρεσε να ελέγξει την εμμονή του με την καθαριότητα. Ο συγκεκριμένος άνδρας έμενε σε ξενοδοχείο του Μπρίστολ και φαίνεται πως δεν του άρεσε καθόλου η δουλειά που έκανε μια καθαρίστρια.

Έτσι λοιπόν, πήρε από τα χέρια της την σφουγγαρίστρα και άρχισε να καθαρίζει μανιωδώς περνώντας πολλές φορές τη σφουγγαρίστρα από τα παπούτσια της γυναίκας, η οποία τον κοιτούσε αποσβολωμένη. Όπως γράφει ο Independent, παρά τις εκκλήσεις των άλλων υπαλλήλων του ξενοδοχείου ο 30χρονος δεν έδειχνε καμία διάθεση να σταματήσει το σφουγγάρισμα.

Το έργο του σταμάτησε από τους αστυνομικούς τους οποίους κάλεσε το προσωπικό του ξενοδοχείου όταν ο 30χρονος έσπρωξε την καθαρίστρια ενώ σφουγγάριζε.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Διεθνή / Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Το Χάρβαρντ χρειάστηκε λιγότερο από 72 ώρες για να πει «όχι» στις απαιτήσεις Τραμπ που με όχημα την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού» επιτίθενται στην ακαδημαϊκή ελευθερία
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ