Το Facebook FAIL της ημέρας - Ή μήπως είναι too much;

Facebook Twitter
12

Να το:

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

10 σχόλια
Χαχαχα,καλα αντε η κατι οπως φαινεται απο τη φωτο ειναι πιτσιρικα,ο αλλος,ενας συναδελφος,38 χρονων λαλακας που ανεβαζε φωτο με τη γκομενα? 'εεελα μωρεεε που θα τις δει η γυναικααα μουυυ',τωρα ειναι χωρισμενος κ μενει στο εφηβικο του δωματιο.
Επειδή είμαι γραμμένη στο γκρουπ απ'όπου πήρες την πληροφορία (είναι πέρα για πέρα αληθής),θα σου πρότεινα να αναρτούσες όλα τα comments των έξυπνάκηδων που σχολιάζουν από κάτω.Εννοείται ότι η Κάτι είναι επιεικώς αφελής που κοινοποιεί κάτι τέτοιο,αλλά το κράξιμο που τρώει από τους αμέμπτου ηθικής και επαγγελματικής συνέπειας Ελληναράδες,είναι παρομοιώδης.Ξαφνικά πήγαν όλοι στο εξωτερικό και ως δια μαγείας,μεταμορφώθηκαν σε πρότυπα εργαζομένων,ξεχνώντας ότι οι περισσότεροι όσο ζούσαν στην Ελλάδα δεν διέφεραν και πολύ από την Κάτι.
εντάξει βρε παιδιά, μπορεί και να είναι σχόλιο τύπου "είμαι κάτω από το πάπλωμα, μπορεί ένα μαγικό χέρι να μου δώσει ένα βάζο με μερέντα και ένα κουτάλι;;;;"