Λοβέρδος: Θα τους βρούμε τους 1.500, δίχως να έχουμε θέσεις

Λοβέρδος: Θα τους βρούμε τους 1.500, δίχως να έχουμε θέσεις Facebook Twitter
6

Συνέχεια στο θέμα με τους «εθελοντές» εκπαιδευτικούς που αναζητούνται για να καλύψουν 1.500 κενές θέσεις δίνει μέσω Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υπουργός Παιδείας εμφανίζεται αποφασισμένος να βρεί τους αναπληρωτές και να καλύψει τα κενά, χωρίς να αναφέρεται και στον τρόπο που θα γίνει αυτό. Παράλληλα επιτίθεται σε όσους κριτικάρουν τις σκέψεις του για εθελοντές που θα καλύψουν τις θέσεις χωρίς μισθό και με μόνο αντάλλαγμα μόρια για κάποιο μελλοντικό διαγωνισμό πλήρωσης των θέσεων.

Έγραψε ο κ. Λοβέρδος:


«Αναζητούμε 1500 αναπληρωτές δίχως να έχουμε θέσεις. Θα τους βρούμε. Όσο και αν μας χτυπούν. Προτιμούν μάλλον τα κενά όλοι αυτοί».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Και από εκεί που περιμέναμε η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών να πεί ένα "άντε και γ..." και να απέχουν από αυτήν την απόφαση του, αντιθέτως έγινε χαμός και πάρα πολλοί ενδιαφέρονται να εργαστούν ώστε να ανέβουν κάποιες θέσεις στον πίνακα διορισμού (είτε για να γίνουν γρηγορότερα μόνιμοι είτε ευκολότερα έμμισθοί αναπληρωτές). Δικαιολογώ μόνο όσους το αποφάσισαν αυτό δηλώνοντας μονάχα τον Νομό στον οποίο και μένουν μόνιμα (μπας κ υπάρξει δηλαδή καμιά κενή θέση εκεί) και άρα δεν θα έχουν ιδιαίτερα έξοδα, είναι ευκαιρία. Οι υπόλοιποι δηλαδή που ως εθελοντές θα πάνε μακριά πως θα πληρώνουν τα έξοδα τους? Με μόρια??? Προφανώς έχουν λεφτά (οι πιο μεγάλοι κυρίως) για όλη τη σχολική χρονιά! Πλέον δεν κατηγορεί κανείς τον Λοβέρδο. Κενά υπάρχουν, οι πιστώσεις εξαντλήθηκαν οπότε κ αυτός πρότεινε κάτι να δει αμα το δεχτεί ο κλάδος ή όχι. Το δέχτηκε. Κλάμα αλλού. Αυτή η απάθεια μας κατέστρεψε.Αν εκδήλωναν πχ ενδιαφέρον μόνο ελάχιστοι ή κανένας θα σκέφτοταν το Υπουργείο κάτι άλλο ίσως πιο προσιτό στις εκπαιδευτικές ανάγκες.
το ερώτημα είναι αν οι άνεργοι εκπαιδευτικοί θ' αντέξουν στον πειρασμό να μην προσπέσουν για μια "εθελοντική" θέση. Αν θ' αντισταθούν έμπρακτα στην ολοφάνερη κοροϊδία.
Είναι ολοφάνερη κοροϊδία και το ξέρει και παίζει με αυτό. Όμως αν ήμουν στην θέση τους δεν ξέρω τι θα έκανα. Τελειώνεις, έχεις ένα πτυχίο, και σου πουλάει μια ελπίδα. Αυτοί οι άνθρωποι παίζουν το παιχνίδι με την ελπίδα στις πλάτες μας
Με συγχωρειτε κ. Μακρη, αλλα οσο ντροπη ειναι για το Λοβερδο να κανει τετοιες προτασεις, τοσο ντροπη ειναι και για ενα εκπαιδευτικο να τις δεχτει. Αλλωστε για απληρωτη εργασια μιλαμε, δεν προκειται για καποιο ουσιαστικο διλημμα. Αν ο ανθρωπος εχει φτασει στο σημειο να αποδεχεται τον εξανδραποδισμο του με τετοια ευκολια τοτε τον αξιζει κιολας.
Παλι "εκανε δηλωσεις"ο Ανδρεας Λοβερδος.Θα ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον να γινει απο καποιον μια πληρης,λεπτομερειακη, καταγραφη των πολιτικων "πεπραγμενων"του.Τι,δηλαδη,εχει δηλωσει, και τι εχει πραξει, τα τελευταια δεκαεξη-δεκαεπτα χρονια.Νομιζω υπαρχει υλικο για "μπεστ σελλερ"!