ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2012 | 11:49

Τί λέτε?

Παιδιά,είμαι με μια κοπέλα εδώ και ενάμισι χρόνο και είμαστε καλά. Πού και πού, σε φάση μια φορά στους 2-3 μήνες, πίνει κανένα τσιγάρο, αλλά δεν έχει κανένα θέμα, είναι καθ'όλα ok.H ζωή μας είναι απόλυτα φυσιολογική.Πόσο σοβαρό όμως είναι αυτό και πώς μπορεί μελλοντικά να εξελιχθεί?
1
 
 
 
 
σχόλια
Το όνομα της ελευθερίας της έκφρασης και της αυτοδιάθεσης έχουν γίνει ατέλειωτες κουβέντες. Δεν νομίζω να καταλήγουν πουθενά.Είναι σαν να περιμένεις μέσα από διάλογο ένας αριστερός να πείσει ένα δεξιό ή ένας παναθηναϊκός ένας ολυμπιακό. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να κατάφερε να απεξαρτηθεί όχι μόνο από τα ναρκωτικά (σκληρά ή μαλακά), το αλκοόλ, το τζόγο. Κάποιοι το κατάφεραν από το τσιγάρο.Δεν πιστεύω ότι γεννήθηκε κανένας αλκοολικός, χρήστης ναρκωτικών ή τζογαδόρος. ΕΓΙΝΕ. Ακολουθόντας ανόητες προτροπές σαν κιαυτές που βλέπω γραμμένες εδώ.Όλοι εσείς που εστερνίζεσθε την ιδέα της ανώδυνης και χωρίς επιπτώσεις δοκιμής, δώστε το πρώτα στα παιδιά σας.Αρχίστε από εκεί το καταπληκτικό και ωφέλημο έργο σας. Δικαιολογίες πάντα θα βρίσκετε για ναπεράσετε και σε άλλους τη σκυτάλη της βλακείας που κάνατε όταν υποκύψατε στην πρώτη δοκιμή.Ο τόπος αυτός έχει πάρα πολλά προβλήματα. Αφίστε τα νέα παιδιά ήσυχα και μην προσπαθείτε να μεταδώσετε την αδυναμία σας σε άλλους, που στο κάτω κάτω μπορεί και να μην σας μοιάζουν σε ...προοδευτισμό και φιλελεύθερες ιδέες.
Scroll to top icon