Μέτρα κατά της μετανάστευσης ανακοινώνει ο Κάμερον

Μέτρα κατά της μετανάστευσης ανακοινώνει ο Κάμερον Facebook Twitter
1

Μέτρα για το μεταναστευτικό αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα με τη μορφή προτάσεων ο  Ντέιβιντ Κάμερον, προκειμένου να ικανοποιήσει το συντηρητικό κομμάτι της βρετανικής κοινωνίας που ζητά τον περιορισμό της μετανάστευσης.

Η κίνηση αυτή του Κάμερον έρχεται περίπου ένα μην πριν από τις εθνικές εκλογές, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το μεταναστευτικό αποτελεί την κύρια ανησυχία των ψηφοφόρων.

Το ξενοφοβικό UKIP καθώς και ορισμένα μέλη του Συντηρητικού κόμματος δηλώνουν ότι οι Βρετανοί πολίτες είναι δυσαρεστημένοι με αυτό που θεωρούν ως κατάχρηση του συστήματος κοινωνικής πρόνοιας από τους άνεργους μετανάστες της ΕΕ.

Ήδη οι Βρετανοί έχουν αποφασίσει τον περιορισμό των πληρωμών από συστήματα κοινωνικής πρόνοιας για τους μετανάστες της ΕΕ, με την αύξηση της περιόδου αναμονής για να λάβει ένας μετανάστης το επίδομα.  

Η Βρετανία προχωρά σε αυτές τις κινήσεις παρά τις προειδοποιήσεις Μέρκελ και Μπαρόζο, για τις προσπάθειες  να παρέμβει στην αρχή της ελεύθερης μετακίνησης στην ΕΕ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δηλαδη έτσι και δώσουμε σε όλους όσους έρχονται λαθραία στην Ελλάδα Ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα όπως απαιτούν οι επαγγελματίες αλληλέγγυοι υπάρχει περίπτωση να μην τους δεχτούν στη Βρετανία και τις άλλες βόρειες χώρες και να μας τους γυρίζουν πίσω?Πέφτω απο τα σύννεφα!