Μολότοφ σε λεωφορείο και βόμβα σε τράπεζα για τον Ρωμανό

Μολότοφ σε λεωφορείο και βόμβα σε τράπεζα για τον Ρωμανό Facebook Twitter
16

Μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα σε Χαλάνδρι και Αθήνα από άτομα αλληλέγγυα στο Νίκο Ρωμανό. Στις 5.30 το πρωί στην οδό Πατησίων ομάδα ατόμων έβγαλε από διπλό λεωφορείο του ΟΑΣΑ οδηγό και επιβάτες και πέταξε στο λεωφορείο τρείς μολότοφ με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Στις 6 το πρωί υπήρξε τηλεφώνημα στην ΕΣΗΕΑ που προειδοποιούσε για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε τράπεζα στο Χαλάνδρι, στη συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Σύμφωνα με αυτόν που τηλεφώνησε η τοποθέτηση του μηχανισμού έγινε για να εκφραστεί αλληλεγγύη στο Νίκο Ρωμανό.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ απέκλεισαν την πλατεία Κένεντι ενώ στο σημείο έφτασαν και πυροτεχνουργοί. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.  

.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Υπο ΚΣ θα έλεγα ότι εκεί που φασίστες σταμάτανε και καίνε τα λεωφορεία μας μια μέρα θα κάψουν και ανθρώπους, αλλά μετά θυμήθηκα οτι αυτό το έχουν κάνει ήδη (βλ Μαρφίν).Μπορεί κιόλας να έμποδισαν το πυροσβεστικό να φτάσει (όπως κάνανε και στην Μαρφίν)
Τελικά έχουμε κράτος ή απλό δημόσιους παρατηρητές. Δηλαδή στον όνομα που δικαίου κάποιοι καταστρέφουν , θέτουν τις ζωές των άλλων σε κίνδυνο και φεύγουν ανενόχλητοι χωρίς η πολιτεία να αντιδρά ! Έλεος πια με την ασυδοσία στο Ελλαδιστάν.
Παντως δε φταινε τα παιδια...Σιγα τωρα, ενα παλιολεωφορειο εκει χαμω, καλα εκαναν και το'καψαν. Πρεπει να γινει αντισταση για τον "αδερφο τους" που βρισκεται "παρανομα" φυλακισμενος! Αλλωστε μην ξεχναμε: Ειναι θεμα "αξιακου κωδικα" οπως ειπε και ο πατερας του "παιδιου", εφοσον ο αξιακος κωδικας περιλαμβανει και κανενα καψιμο, ε να το κανουμε κι'αυτο! Και αν τυχον βρεθουν και συλληφθουν οι ενοχοι, να μην μπουν φυλακη-το εκαναν για καλο σκοπο!Ζητω η επανασταση(αδερφια)!
Έλα, να συσπειρώνεται ο «μεσαίος χώρος», δεν βλέπετε ότι οι αναρχοκομμουνιστές υποδαυλίζουν τα εμφυλιοπολεμικά πάθη και προκαλούν κοινωνική αστάθεια και αναταραχή; Στις 25 Ιανουαρίου (ή την 1η Φεβρουαρίου) ψηφίζουμε όλοι «Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς»!# Όποιος εξακολουθεί να νομίζει ότι ενέργειες όπως οι εμπρησμοί λεωφορείων ή τραπεζών εν ώρα λειτουργίας(βλ. υπόθεση Μαρφίν που μας τα έχετε πρήξει, ενώ δεν έχει βρεθεί ούτε ένοχος, ούτε ύποπτος, ούτε τίποτα, αλλά κάποιοι το ξέρετε σίγουρα ότι ευθύνονται οι αναρχικοί, οι κομμουνιστές, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος· 4,5 χρόνια τώρα γιατί δεν νοιάστηκε η ΕΛ.ΑΣ. να διαλευκάνει την υπόθεση, τη στιγμή μάλιστα που χάθηκαν 3 ανθρώπινες ζωές; λοιπόν, όταν βρεθεί ο ένοχος και προκύψει διασύνδεση του με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο ή ότι προερχόταν από τις τάξεις των διαδηλωτών εκείνης της ημέρας, βγείτε στα κεραμίδια όλοι οι πρετεντερίσκοι της κακιάς ώρας να διεκδικήσετε το δίκιο σας· μέχρι τότε, σωπείστε γιατί θορυβείτε ασκόπως), έχουν την παραμικρή σχέση με τον αναρχισμό ή τον κομμουνισμό, και όχι ότι λειτουργούν αντικειμενικά προβοκατόρικα (ανεξάρτητα από το αν αυτοί που τις διαπράττουν είναι πράγματι προβοκάτορες ή απλώς ούγκανοι ψευδοαναρχικοί που νομίζουν ότι η επανάστα είναι η μολότοφ και τα μπάχαλα), ας συνεχίσουν μακάρια τις ιδεολογικές τους ονειρώξεις.Επίσης, το ότι στις πλάτες του ίδιου του Ρωμανού και με αφορμή την απεργία πείνας του διεξάγεται ένα ευτελής αξίας μικροπολιτικό παιχνίδι ανάμεσα στην κυβερνοαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ, παιχνίδι που εσχάτως άγγιξε τα όρια του κοινοβουλευτικού κρετινισμού (με τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ για το περίφημο "βραχιολάκι" κ.λπ.), δεν είναι ευθύνη του Ρωμανού, αν και σηματοδοτεί μία τελεσίδικη πολιτική ή τ τ α για τον ίδιο και τον αγώνα του, εφόσον πλέον τον καπηλεύτηκαν άλλοι για δικούς τους α λ λ ό τ ρ ι ο υ ς σκοπούς. Οι ευθύνες της εκφυλισμένης αριστεράς και κάτι νούμερων, σαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μιχελογιαννάκη που ξεκίνησε τάχα μου απεργία πείνας μαζί με τους Σύρους πρόσφυγες στο Σύνταγμα ως ένδειξη συμπαράστασης στον Ρωμανό και έκατσε ίσα ίσα μία μέρα για να τον βγάλουν οι κάμερες και την επόμενη πήγε σπίτι του, είναι τεράστιες. Το ότι κάτι τέτοιοι θλιβεροί πολιτικάντηδες (που είναι και οι μόνοι που παράγει σε αφθονία η κοινωνία αυτή που αντιμάχεται ο Ρωμανός) κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα (που, πολύ φοβάμαι, θα αποδειχθούν αμφότερα αληθινά λίαν συντόμως, παρά τις εξυπναδούλες διαφόρων για "μαϊμού απεργίες πείνας" και λοιπές φαιδρότητες), δεν μειώνει σε τίποτα την συνολικά αξιοπρεπή και συνεπή στάση του Ρωμανού.
Πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζι ένα λεωφορείο (που θα το πληρώσουν οι φορολογούμενοι)?ανέξοδη επανάσταση γι αυτούς που την κάνουν έτσι, πολυέξοδη για τον απλό κόσμο
Σωστά, το λεωφορείο με τους μεροκαματιάρηδες επιβάτες (5.30 π.μ. το κάψανε) αποτελεί μέρος του συστήματος. Η συμβολική πράξη αλληλεγγύης πέτυχε!!! Βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται.
Και έτσι τιμωρήθηκαν οι υπόδουλοι του κεφαλαίου, που πήγαιναν 5.30 τα ξημερώματα στη δουλειά των αφεντικών, τιμωρήθηκε και η κυβέρνηση που θρηνεί για το χαμένο λεωφορείο (πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαμαράς δεν κοιμήθηκε μετά από αυτό), τιμωρήθηκε και η κακούργα η κενωνία για την ανάλγητη στάση της (αυτή θα πληρώσει τελικά το λεωφορείο).Μόνο οι ταξιτζήδες βγήκαν ευνοημένοι, αφού δεν νομίζω ότι μετά από αυτό κάποιος από τους επιβάτες περίμενε άλλο λεωφορείο για να πάει στην δουλειά του. Πρέπει λοιπόν να κάψουν και κανένα ΤΑΞΙ να εξισορροπήσουν την αδικία.
Μπράβο στα "παιδιά". Τα λεωφορεία είναι γνωστά όργανα του καπιταλισμού. Αηδία έχει καταντήσει αυτό το πράγμα, κι όμως ακόμα υπάρχουν "ευλογημένοι" (συγνώμη αλλά το moderation κόβει άλλους χαρακτηρισμούς) που υποστηρίζουν το μπάχαλο.