Πρώτη διαφοροποίηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μετά το «μανιφέστο» ΓΑΠ

Πρώτη διαφοροποίηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μετά το «μανιφέστο» ΓΑΠ Facebook Twitter
4

Πρώτη διαφοροποίηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, μετά το πεντασέλιδο κείμενο του Γιώργου Παπανδρέου με το οποίο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέους κόμματος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανος Μωραίτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο κατηγορώντας τους  ότι «παίζουν τη χώρα στα ζάρια» ενώ είπε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε «να εξαντλήσει όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα και να πάει σε εκλογές όταν φτάσει στην ανάγκη».

Ο κ. Μωραίτης αφού ζήτησε συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας ξεκαθάρισε πως θα υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Στ.Δήμα, λέγοντας όμως ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη επιλογή».

 «Αυτοί που αποφάσισαν την αριστερή παρένθεση, παίζουν τη χώρα στα ζάρια. Είναι μία ριψοκίνδυνη απόφαση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους τους οποίους έβαλε. Ομολογεί η ίδια ότι απέτυχε. Σε εκλογές οδηγούμαστε γιατί απέτυχε η διαπραγμάτευση στο Παρίσι και το μεγάλο ρίσκο του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο» ανέφερε, τονίζοντας την ανάγκη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε η χώρα να μην πάει σε βουλευτικές εκλογές.

Ερωτώμενος αν θα συμμετείχε σε κόμμα υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, είπε: «Εγώ δεν είδα τον Γιώργο Παπανδρέου να λέει ότι θα κάνει κόμμα. Είπε ότι θα αναλάβει την ευθύνη του, αν δε βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με ενδιαφέρει η παράταξη, όπως και τον Γιώργο Παπανδρέου» και συμπλήρωσε ότι «οι ώρες είναι κρίσιμες και οι πολιτικοί πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια