ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2014 | 04:50

Δεν ταιριαζουμε στο σεξ

Η κοπελα μου(22) και εγω(20) εχουμε σχεση κανα εξαμηνο και τελευταια αρχιζει να μου αποκαλυπτει καποιες αλλες κρυμμενες πλευρες της σεξουαλικοτητας της.Πιο συγκεκριμενα απο οτι φαινεται της αρεσει το "βρομικο" σεξ,με λιγα λογια θελει να την μειωνω λεκτικα,σωματικα κτλ κατι που μου προκαλει σχεδον αηδια.Πλεον σκεφτομαι σοβαρα να την χωρισω.Για να μην παρεξηγηθω δεν το θεωρω ουτε ανηθικο και ουτε ειμαι θρησκος αλλα δεν μου "βγαινει" να της συμπεριφερομαι σαν πορνη και ξενερωσα απιστευτα μονο που μου το ανεφερε.Δεν ειναι κατι που θεωρω οτι ειναι σπανιο ουτε ανωμαλο,παρα μαλλον ενα σημαδι αδυναμιας χαρακτηρα.Κατα καποιο τροπο χανει τον σεβασμο μου,δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.Εξαλλου διαχρονικα σε ολες τις κοινωνιες η παθητικοτητα θεωρουνταν κατι κακο.Ειμαι φυσιολογικος?Οσοι εχετε βρεθει σε αναλογη κατασταση υπαρχει αλλη λυση απο το χωρισμο?ΥΓ:Σε τσοντες εχω δει οτι πιο αρρωστο υπαρχει,ωστοσο μου ειναι αδυνατον να δω ετσι την κοπελα μου.Ειμαι,τουλαχιστον στο σεξ,αρκετα τρυφερος.
5
 
 
 
 
σχόλια
Με μπερδεύει το γεγονός οτι απο τη μία λες οτι δεν θες να της μιλάς ετσι γιατί δειχνει οτι δεν την σέβεσαι και απο την άλλη σκέφτεσαι να την χωρίσεις.. Απο τη μια δείχνεις να την θες και απο την αλλη να μν το πολυσκεφτεσαι να συζτησεις μαζι της! Η άποψη σου αυτή σχετικα με το σεξ σχετίζεται με καθε κοπέλα γενικότερα ή μονο με την συγκεκριμένη σου βγαινει αυτό?
Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.Σκοπός είναι η διασκέδαση και των 2.Εμένα μου αρέσει στο κρεββάτι να είναι πολύ κ....λα αλλα γενικά να εχει τρόπους και φινέτσα.Αυτο είναι το ιδανικό :)
Υπαρχει και μια παρειμια Με την γυναικα σου μπορεις να κανεις και σεξ και ερωτα Αυτο το τοσο τρυφετος και εμενα με τρομαζει ειναι η αληθεια ... Εαν δεν υπαρχει ενταση στο κρεβατι κατι δεν παει σωστα ..στο τελος θα σε βγαλει και ανικανο και θα την κανει πριν λανεις εσυ καν το πρωτο βημα ... Απο την αλλη για ψαξου μπας και υπαρχει καποιος αλλος και τα καινουργια της κολπα τα βγαζει σε σενα ...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon