Ο Μαδούρο ψάχνει «σωσίβιο» στην Κίνα

Ο Μαδούρο ψάχνει «σωσίβιο» στην Κίνα Facebook Twitter
3

Το Πεκίνο και κράτη μέλη του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγών Χωρών (ΟΠΕΚ) πρόκειται να επισκεφτεί ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, προσπαθώντας να βρει την απάντηση στην πτώση της τιμής του πετρελαίου που έχει οδηγήσει την οικονομία της πετρελαιοπαραγωγού χώρας του σε ύφεση. Την κατάσταση επιδεινώνει και ο πληθωρισμός που «τρέχει» με ρυθμούς 63%.

«Είναι μια πολύ σημαντική περιοδεία… που έχει σκοπό να γνωστοποιήσει τις συνθήκες που επηρεάζουν τη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένης της εξάντλησης των εσόδων εξαιτίας της πτώσης των τιμών του πετρελαίου», δήλωσε από το προεδρικό μέγαρο ο Μαδούρο.

Στην Κίνα ο κ. Μαδούρο θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της χώρας Σι Ζινπίνγκ και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα συζητήσουν  θέματα που αφορούν στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης και των αναπτυξιακών έργων.

Παράλληλα θα συμμετάσχει σε σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Κίνας και της Κοινότητας των Πολιτειών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής (CELAC) στις 8 και 9 Ιανουαρίου.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αποκλείεται να αντιμετωπίζει προβλήματα το οικονομικό μοντέλο του σύντροφου λεωφορειατζή! Προπαγάνδα του διεθνούς κεφαλαίου είναι με στόχο να πλήξει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της χώρας μας.