Νεκροί οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo

Νεκροί οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo Facebook Twitter
13
Νεκροί οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo Facebook Twitter

Νεκροί είναι οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο. Η αστυνομία εισέβαλε στο κτίριο που είχαν ταμπουρωθεί στην περιοχή Νταμαρτέν-αν-Γκελ, βόρεια του Παρισιού. Ελεύθερος αφέθηκε ο όμηρος που κρατούσαν, αναφέρει το πρακτορείο.

Η αστυνομία εισέβαλε και στο μικρό κατάστημα εβραϊκών προϊόντων του Παρισιού, όπου άλλος ένοπλος κρατούσε ομήρους. Φωτογραφίες δείχνουν ομήρους να απομακρύνονται από το σημείο. Ο ένοπλος είχε απειλήσει να σκοτώσει τους ομήρους αν οι αστυνομικοί δεν αφήσουν να φύγουν οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στα γραφεία του γαλλικού σατιρικού περιοδικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε παράλληλα με αυτή στο κτίριο όπου ήταν εγκλωβισμένοι οι δυο δράστες της επίθεσης στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό.

Nεκρός είναι και ο δράστης της ομηρίας στο παντοπωλείο.

Φωτογραφίες από την επιχείρηση της Αστυνομίας

Νεκροί οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo Facebook Twitter

Νεκροί οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo Facebook Twitter

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Νταμαρτάν αν γκοέλε λεγεται. Αφαιρωντας τα διαλυτικα απο το -oe- της τελευταιας λεξης ειναι σαν slang λεξη για το στομα.Στο θεμα τωρα. Εχω γνωστους με εβραϊκα επιθετα που φοβουνται, φιλες/ους μουσουλμανες/νους που εχουν αηδιασει και στεναχωρηθει, ακουω γαλλους να λενε οτι θελουν εκδικηση. Δεν μπορω να ζυγισω τιποτα ακομα...
Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληξη.Γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν και το μόνο που επιζητούν είναι να πάρουν όσους πιο πολλούς μπορούν μαζί τους.
Η ΕΛΑΣ(και όχι ΟΙ, εφ' όσον αναφέρεσαι στην Ελληνική αστυνομία) έχει αντιμετωπίσει με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας παρόμοιες περιπτώσεις.Υπήρξαν και αποτυχίες αλλά το πλήθος των επιτυχιών δε νομίζω ότι συγκρίνεται.
Ζητώ συγγνώμη για το ορθογραφικό, η ελληνική γλώσσα δεν είναι όμως η μητρική μου (χωρίς autocorrect δεν θα μπορούσα να γράφω αξιοπρεπώς). Δεν ήθελα πάντως να πω ότι η ΕΛΑΣ είναι ανίκανη. Απλή περιέργεια ήταν
μα όπως το βλέπω εγώ, η συντηρητική(χριστιανική) Ευρώπη θέλει να διώξει τους μουσουλμάνους απο τον γεωγραφικό της τόπο, όποια αφορμή ευπρόσδεκτη. Πως αφού έχει κάνει μία κίνηση (επίθεση σε εφημερίδα) μετά πας να σκοτωθείς χωρίς θύματα; ή διαφεύγεις και το αφήνεις πίσω σου ή ετοιμάζεις κάτι μεγαλύτερο. Τώρα πχ με τον θάνατο τους όλοι νοιώθουν κάπως λυτρωμένοι, το ζήτημα είναι ο σωφρονισμός. Αυτό που έγινε τώρα είναι εκτέλεση με παράνομη θανατική ποινή.