ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2015 | 00:06

σεξ

Έχω έναν όμορφο σέξι γκόμενο... Το θέμα είναι πως πλέον, μετα από τόσα χρονια σχέσης δεν με ανάβει πια τόσο. Είναι απίστευτο, αλλα σκέφτομαι έναν συμμαθητή μου άσχημο και παρατημένο που πηδιομασταν κατά καιρούς μεθυσμένοι. Σκέφτομαι το υπέροχο σκληρό πουλί του. Τόσο σκληρό που έμπαινε αμέσως χωρίς καμμιά προσπάθεια, καθόλου προκαταρκτικα. Σκέφτομαι επίσης έναν άλλο που έβγαινα που κάναμε αγριο σεξ. Είχε μικρό πουλί αλλα ήταν τέλειο. Μετα σκέφτομαι έναν σαρανταρη που πηδιομασταν όταν ήμουν δεκαοχτώ. Πλαδαρος, παρατημένος και ευγενικός. Δεν ξέρω, με καυλωνει όλη αυτή η βρωμιά, η ασχημια. Όλοι αυτοί οι άντρες που δεν μπορούν να πιστέψουν πως το κανεις μαζί τους είναι πάντα πολυ καυλωμενοι. Ο φίλος μου συχνά νυστάζει και βαριέται... Δεν πρόκειται να τον κερατωσω, τον λατρεύω. Αλλα είναι όλα πολυ νορμάλ και ήσυχα και κάπως αναπολώ αυτο το χαμένο, το άγριο, το μεθυσμένο. Το ξέρω, θα με κράξετε. Αλλα ζω ανάμεσα σας και ήθελα κάπου να τα πω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Χώρισέ τον τότε βρε πουλάκι μου και βρες κάποιον να σε ικανοποιεί σεξουαλικά... Εκτός κι αν ΔΕΝ σας ενώνει μόνο το σεξ, οπότε κάτσε και σκέψου τι και πώς, και ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Πώς νομίζετε οι γυναίκες ότι βελτιωνόμαστε στο σεξ με τα χρόνια; ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ με την κάθε σύντροφό μας τι και πώς την φτιάχνουν. Εμπειρικά πάει το πράμα, δεν έχει στάνταρ manual...Tώρα αν τσαντιστεί με την κουβέντα είναι κομπλεξικός, οπότε πάλι στο χώρισέ τον γυρνάμε, και βρες κάναν που να σε ικανοποιεί.
Scroll to top icon