Καταδικάστηκε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για δυσφήμιση του Νίκου Χατζηνικολάου

Καταδικάστηκε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για δυσφήμιση του Νίκου Χατζηνικολάου Facebook Twitter
5

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Μπάμπης Παπαδημητρίου καταδικάστηκε για τα συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο κ. Παπαδημητίου είχε αναφερθεί στο πρόσωπο του κ. Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ της 27ης Ιανουαρίου 2011.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ἁγορά», το Εφετείο Πειραιώς, με την 813/2014 απόφασή του, δικαίωσε τον εκδότη της εφημερίδας, κρίνοντας, κατά πλειοψηφία, ότι ο σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δυσφήμισε το δημοσιογράφο, διαδίδοντας ψευδή γεγονότα, προκαλώντας του ηθική βλάβη.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πρέπει να καταλάβει αυτός και όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό το επάγγελμα ότι δεν μπορούν να ανοίγουν το στόμα τους και να λένε ότι θέλουν χωρίς συνέπειες.
Googlare "Δραχμοβίωτοι προπαγανδιστές" και δες το άρθρο που έγραψε στην Καθημερινή, από εκεί ξεκίνησε. Βασικά δίκιο είχε ο άνθρωπος αλλά ποιος να τα βάλει με τον ομιλάρχι.