Ντάισελμπλουμ: Κέρδισαν τις εκλογές με υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιήσουν

Ντάισελμπλουμ: Κέρδισαν τις εκλογές με υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιήσουν Facebook Twitter
4

«Υπάρχει πολλή ρητορική στο εσωτερικό. Κέρδισαν τις εκλογές με πολλές υποσχέσεις τις οποίες δεν έχουν χρήματα να υλοποιήσουν», είπε σε συνέντευξη του στο Bloomberg ο Ντάισελμπλουμ σημειώνοντας ότι η Ελλάδα χρειάζεται το πρόγραμμα ως προστασία και τονίζοντας ότι «πρέπει ακόμη πολλά να γίνουν».

Ακόμη ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ χαρακτήρισε απολύτως αναληθή τα δημοσιεύματα για τρίτο πακέτο στήριξης στην Ελλάδα, ύψους 50 δισεκ.

Σημείωσε πάντως ότι αν το υφιστάμενο πρόγραμμα ολοκληρωθεί με επιτυχία, τότε «είμαστε έτοιμοι να το κοιτάξουμε».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου μνημονίου - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Οικονομία / Πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου μνημονίου - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Η ισχυρή ανάπτυξη και τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα επιτρέπουν στην Ελλάδα να αποπληρώσει πρόωρα τις δανειακές υποχρεώσεις που ανέλαβε κατά τη διάρκεια των μνημονίων και να διανείμει κοινωνικό μέρισμα στους πολίτες
LIFO NEWSROOM
Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Οικονομία / Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Αιτήσεις ακύρωσης της επίμαχης εγκυκλίου είχαν καταθέσει η ΠΟΜΙΔΑ, ο «Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων» και πέντε εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τώρα κακά τα ψέματα, έτσι δεν κερδίζουν όλοι παγκοσμίως τις εκλογές; Τι υλοποίησε ο Σαμαράς από τις υποσχέσεις του Ζαππείου; Ούτε καν προσπάθησε.
Κύριε Ντάισεμπλουμ, σαν πολιτικός κι εσύ δεν θα έπρεπε να μιλάς για τις υποσχέσεις που δίνετε όλοι σας προεκλογικά, αλλά πόσες από αυτές τηρήσατε στο τέλος της τετραετίας. Βιάζεστε.