Υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ εκμεταλλεύτηκαν ληστεία και υπεξαίρεσαν χρήματα

Υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ εκμεταλλεύτηκαν ληστεία και υπεξαίρεσαν χρήματα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
8

Τρεις ταμίες του υποκαταστήματος της ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι ότι υπεξαίρεσαν χρήματα από το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος, μετά από ένοπλη ληστεία αγνώστων δραστών στις 2 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, πρόκειται για δύο άνδρες 46 και 48 ετών και μία 60χρονη γυναίκα σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της ψευδορκίας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Στις 2 Μαρτίου, άγνωστοι ένοπλοι δράστες λήστεψαν το υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ. Από την αστυνομική έρευνα και από την ανάλυση του βιντεοσκοπημένου υλικού, διαπιστώθηκε όμως ότι ο 46χρονος και η 60χρονη ταμίες αφαίρεσαν επίσης ένα ποσό από το χρηματοκιβώτιο, το οποίο φέρεται να έδωσαν την επομένη στον τρίτο κατηγορούμενο, που απουσίαζε με ολιγόωρη άδεια κατά τη διάρκεια της ληστείας. Μάλιστα, ο 46χρονος και η 60χρονη κατέθεσαν στις αρχές ότι το ποσό αυτό είχε αφαιρεθεί από τους άγνωστους δράστες της ληστείας.

Κατά την έρευνα που έγινε στις οικίες τους βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Εγω χρωσταω 200 ευρω στον ΕΥΔΑΠ λογω αδυναμιας πληρωμης και ντρεπομουν καπως κι εκει παιζουν σφαλιαρες.Ευτυχως ομως που εχουμε αριστερα και θα υπαρξει δικαιοσυνη κι αξιοκρατια στη χωρα.
Μα ποσο χαζος πρεπει να εισαι για να δουλευεις ως ταμιας σε ΔΕΚΟ;Ειναι δυνατον να δουλευεις επι χρονια στο ταμειο και να μην εχεις αντιληφθει οτι υπαρχουν καμερες ασφαλειας;Εγκληματικες διανοιες οι συγκεκριμενοι ταμιες...Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να μοιραστουν τα χρηματα με αυτον που δεν ηταν παρων στη ληστεια...