Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει ο Βαρουφάκης για την Lifestyle φωτογράφηση

Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει ο Βαρουφάκης για την Lifestyle φωτογράφηση Facebook Twitter
Φωτοσοπ: G. Boles
33

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του έκαναν την περασμένη Κυριακή μια glossy φωτογράφηση στο σπίτι τους για το γαλλικό περιοδικό Paris Match. 

[Την αρχική σύγχυση για το αν ήταν παλιά ή νέα έλυσε το ίδιο το φωτογραφικό πρακτορείο: Η φωτογράφηση έγινε στις 8 Μαρτίου 2015, στο κέντρο της Αθήνας.]

Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει ο Βαρουφάκης για την Lifestyle φωτογράφηση Facebook Twitter

Σατιρίστηκε αρκετά και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ("Crisis? What crisis?")

Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει ο Βαρουφάκης για την Lifestyle φωτογράφηση Facebook Twitter
Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει ο Βαρουφάκης για την Lifestyle φωτογράφηση Facebook Twitter
Φωτοσοπ, όπως και όλες οι παρωδίες
Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει ο Βαρουφάκης για την Lifestyle φωτογράφηση Facebook Twitter

***

Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει απ' το Twitter του ο Υπουργός Οικονομικών

Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει ο Βαρουφάκης για την Lifestyle φωτογράφηση Facebook Twitter

+ Η σύγκριση που σκοτώνει 

 

Ο λιτός βίος της Αριστεράς σε Ελλάδα και Αγγλία.

 

Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει ο Βαρουφάκης για την Lifestyle φωτογράφηση Facebook Twitter

Ο General Boles βάζει δίπλα δίπλα την φωτογράφηση του ελληνικού ζευγαριού στο σπίτι τους

Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει ο Βαρουφάκης για την Lifestyle φωτογράφηση Facebook Twitter

με τις πρόσφατες εικόνες του μελλοντικού Πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας, ηγέτη των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ με τη σύζυγό του, στο δικό τους σπίτι. Λέγεται μάλιστα πως επέλεξαν να πιουν το τσάι τους σε μια "δεύτερη", βοηθητική κουζίνα για να μην προκαλέσουν. 

Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει ο Βαρουφάκης για την Lifestyle φωτογράφηση Facebook Twitter
«i guess London has bigger humanitarian crisis than Athens» γράφει ειρωνικά ένα σχόλιο στο τουίτ με τη σύγκριση των φωτογραφιών.
Τι θα μπορούσε να είχε απαντήσει ο Βαρουφάκης για την Lifestyle φωτογράφηση Facebook Twitter
33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Αυτή η Ελληνική μιζέρια και ζήλια στο extreme της!Δεν σας χαλάει όλη αυτή η προσπάθεια για επίδειξη πολυτέλειας μέσω φτηνής απομίμησης του ξένου lifestyle και άτεχνης φωτογράφησης ολόγυρά σας, ακόμα και σε αυτό το περιοδικό; Σας χαλάει το αγαπημένο ζευγάρι σε ένα απλό δείπνο με φόντο την Ακρόπολη; Μια ελκυστικότατη τοποθέτηση δωρεάν διαφήμισης για διακοπές στην Αθήνα.Η πόλη μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τους τουρίστες και μάλιστα τα νέα ζευγάρια. Όσοι κατηγορούν για επίδειξη πλούτου ... γλυκαδάκι.
Αφήστε βρε τον άνθρωπο. -Όχι, φταίει το χταποδακι.- Όχι, φταίει η χωριάτικη με το κρασί. - Όχι, φταίει η θέα της Ακρόπολης. - Οχι, φταίει που χαμογελανε, δε θα έπρεπε. - Κι αυτή η λήψη... Χαλιααα, φτηνή κάμερα, ατάλαντος φωτογράφος... Απαπαπα! Αχχχ, τώρα το φχαριστηθηκα. Τώρα που εκραξα και λύθηκαν τα θέματα μου, ας χαλαρωσω.. Οι πολιτικοί μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τι δική μου..
Δεν είναι fail η φωτογράφιση του Βαρουφακη ως ευτυχισμένο ζευγάρι. Έχει τους λόγους του. Σαφώς είναι παράταιρη με την κατάσταση, αλλά δεν νοιάζεται και πολύ...
Αρη,Για τη "Ναντιας μας" που υποφερει σε ιδιωτικη κλινικη των Αθηναικων Βορειων Προαστειων, θα μας ενημερωσεις?Καποτε μας ενημερωσες για τις ποιητικες συλλογες της.
Τώρα θα με πείτε περίεργη που το να φωτογραφηθεί κανείς στη ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ κουζίνα για να μη προκαλέσει το βρίσκω πιο προκλητικό - ως και προσβλητικό- απ'ο,τι το να φωτογραφίζεται στη βιλάρα του πεθερού που είχε την Πειραϊκή Πατραϊκή μη ξεχνιόμαστε!
Με κριτήριο την ουσία των πραγμάτων οχι δεν εισαι περιεργη, κανονικός ανθρωπος εισαι, μην ανησυχείς!απλά η προσβολή δεν αθωώνει τη γενικότερη έλλειψη αισθητικής στη διαχείριση της δημόσιας εικόνας του σουπερ υπουργού μας
Μια χαρά φωτογράφηση. Θαλασσινά, Ελιά, Ακρόπολη ... Ελλάδα. Επίσης, ωραίοι άνθρωποι, που αντανακλούν αρμονία, τιμιότητα και εσώτατο πάθος. Ακόμα και σκηνή από τους 'Φτωχούς' να είχαν αναπαραστήσει, πάλι κράξιμο θα έπεφτε. Περνάμε από μεγάλο λούκι, αλλά πρέπει να κρατάμε την αυστηρή κριτική για τα σημαντικά ζητήματα.
Αφήνω το σχολιασμό για το lifestyle του κυρίου Βαρουφάκη σε 2η μοίρα έτσι κ αλλιώς το γούστο είναι υποκειμενικό και τουλάχιστον εκείνος το δικό του δεν το πλήρωσε απ την τσέπη του ελληνικού λαού. Εξαιρετική διαφήμιση ωστόσο για την Ελλάδα και μάλιστα δωρεάν σε παγκόσμιο επίπεδο συμπεριλαμβάνοντας απο ιστορία και πολιτισμό μέχρι γευσιγνωσιά-και ναι,το σαντορινιό κρασάκι του Σιγάλα που ποζάρει το τραπέζι ανάμεσα σε ελληνικές λιχουδιές δεν πέρασε απαρατήρητο. Ναι όλα αυτά εν μέσω διαπραγματεύσεων, ετσι γιατί και το χειμώνα ήλιο έχουμε, γιατί δε θα σταματήσουμε να ζούμε επειδή κάποιοι επιδιόκουν τη συνέχιση της υποδούλωσης μας και επειδή το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Δηλαδή αυτη η φωτογράφιση είναι πλασάρισμα του .... Λιγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου? για να σκάσουν οι οχτροί μας? για να γεμίσουμε τουρίστες? δεν το ειχα σκεφτεί, συγγνώμη που δεν κατάλαβα οτι αυτή η κακόγουστη life style, αντιγραφη Αδωνιδος συμπεριφορά ήταν για το καλό μας. Δεν με ενοχλούν ουτε με αφορούν ο πλούτος του ή η προσωπιή του ζωή, δικά του είναι ας τα κάνει οτι θέλει να ειναι καλά ο άνθρωπος και να τα χαίρεται. Με ενοχλεί όμως πολύ που ενώ ειναι υπουργός που πρέπει να διαχειριστεί μια ακραία κρίση που αντιμετωπίζουμε ως χώρα, δείχνει να απολαμβάνει - χωρις σοβαρότητα και με πολύ ναρκισισισό - τη θέση του σαν εργαλείο αυτοπροβολής ! και ανησυχώ πολύ τι είναι τελικά αυτός ο τύπος που χειρίζεται το μέλλον μας. Παρεπιπτόντως επειδή είμαι γυναικα, έχω επίσης νευράσει και με όλο το γυναικείο πληθυσμό που εχει μπερδεψει την βουρτσα με την να μη πω, τύπου ... σουπερ αντρακλας sexy υπουργός! κορίτσια δεν ειναι ο Ρουβάς, υπουργός οικονομικών ειναι, δε μας αφορά αν ειναι ωραίος ουτε τι φοράει, ουτε το life style του, αλλα αν μπορεί να κάνει τη δουλεια του.Αλλο η EUROVISION, αλλο το EUROGROUP!
Και μόνο επικοινωνιακά να το πάρεις μεγάλο fail η φωτογράφηση του Βαρουφάκη τη στιγμή που ακόμη και τα ποστ από burgers, μακαρονάδες και λοιπά εδέσματα στο facebook και instagram θεωρούνται πρόκληση από πολλούς λόγω κρίσης. Το και καλά τουιτ του Βαρουφάκη πολύ γέλιο!Αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω και αυτό: "...Λέγεται πως επέλεξαν να πιουν το τσάι τους σε μια "δεύτερη", βοηθητική κουζίνα για να μην προκαλέσουν". Αυτό τώρα είναι καλό; lol! Φάση η πρώτη μου κουζίνα είναι πολύ fancy και θα χαλάσει το προφίλ μου ως "εργατικό" ξεσηκώνοντας την οργή του βρετανικού "λαουτζίκου", οπότε θα τραβήξω φωτό πίνοντας το τσάι μου όρθιος στο βοηθητικό κουζινάκι που όπως και να το κάνουμε είναι πιο κοντά στην πρώτη/κύρια κουζίνα της αγγλικής εργατιάς. Λιγάκι υποκρισία; Αηδίες εκατέρωθεν, ούτε πρόκειται να ζηλέψω και να σκανδαλιστώ με την θέα του Βαρουφάκη στην Ακρόπολη, ούτε πρόκειται να πειστώ για το "λιτό βίο" που διάγει στη βοηθητική του κουζίνα ο Μίλιμπαντ. Δεν υπάρχει λόγος να φωτογραφίζονται οι πολιτικοί μετά των συζύγων τους, αν το κάνουν αυτοί χάνουν καθώς φαίνεται.
Επομενη κινηση ειναι να αναλαβει η συζυγος καμια εκπομπη τυπου "η ωρα της αληθειας" (ή οπως αλλιως λεγοτανε)Ρε γιανννη δεν καταλαβαινεις οτι ο κοσμος εχει αρχισει να τα παιρνει?Η΄μηπως καταλαβαινεις αλλα δε σε ενδιαφερει?Κοψε τις συνεντευξεις και στρωσου στη δουλεια!Δεν εχεις κανει τιποτα ακομα και περασαν 2 μηνες πανε-ελα στα eurogroup.
Άρη, να το επισημάνεις ότι το εξώφυλλο του Hello είναι παρωδία γιατί βλέπω κάποιοι να το παίρνουν στα σοβαρά.(Πάντως μ'αυτό και με την πιθανή tweetoαπάντηση έκανα καινούργιο συκώτι σήμερα! Ευχαριστώ).
Τον υποστήριζα και συνεχιζω να τον υποστηριζω σαν επιστήμονα και υπουργό. Βρίσκω όμως αυτή τη φωτογράφιση σαχλη, προκλητική και τελείως μα τελείως εκτός τόπου και χρόνου.
Τόσο σαχλη και κακοστημένη ηταν η φωτογράφιση που δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι έγινε απο κακό φωτογράφο. Φτηνό στήσιμο και φωτισμός κακού φλας αυτόματης μηχανής. Σαν να θέλανε να τον κανουν ρεζίλι. Εδώ που τα λεμε, ενα δίκιο το είχε ο Αδωνις που βγήκε και ειπε οτι αν τα εκανε αυτός με τη γυναικα του θα τους τρώγαμε. Φωτο απο λούνα πάρκο στη Αυστραλια ανέβασαν και τους είχαμε κραξει ολοι.
Δυστυχώς οι δημοσκοπήσεις στο UK δείχνουν ότι ο Ed Miliiband δεν είναι ο "μελλοντικός πρωθυπουργός", μια από τα ίδια με τους χυδαίους Tories και ίσως κυβέρνηση συνασπισμού Tories με το ρατσιστικό-εθνικιστικό UKIP θα έχουμε. Το τελευταίο που θα έπρεπε να ενδιαφέρει (η ανησυχεί) είναι η σύγκριση κουζινών. Επίσης, κατηγορείται και ο Ed για το ότι έχει και άλλη κουζίνα, όχι τόσο λητή. Για τον Cameron με τα παλάτια (που φωτογραφίζεται σε γιαπιά και pubs) και τους κολλητούς στην HSBC (που γλιτώνουν τα πρόστιμα))
Να προσθεσω επισης, οτι πολλες οικογενειες Αθηναιων εχουν διαμερισματα αρκετα κοντα στην Ακροπολη με απλετη θεα σ αυτην, χωρις να ειναι εκατομμυριουχοι η κατι τετοιο. Απλως ειναι ανθρωποι που ζουν εκει απο χρονια η μενουν στο πατρικο τους. Καθε φορα που παω στην Αθηνα επισκεπτομαι ενα φιλο που μενει στο Κουκακι και απο το μπαλκονι του 4ου οροφου της παλιας πολυκατοικιας που μενει, εχουμε την Ακροπολη στο... πιατο. Και μη νομισετε οτι ειναι κανας πλουσιος! Ισα ισα που τα βγαζει περα (οπως κι εγω)Για τους Αγγλους και γενικα για τους ξενους και μονο η θεα της Ακροπολης ειναι κατι εξωτικο και δεν μπορουν να διανοηθουν πως ειναι δυνατον να τη βλεπει κανεις απο το σπιτι του αν δεν ειναι... απογονος του Λατση!!! Για μας ομως ειναι κατι συνηθισμενο. Ετσι δεν ειναι;
Θα αναφέρω με τη σειρά μου ότι στο λιτό φορεματάκι της Δανάης διέκρινα ένα μπάλωμα από Πακιστανό, προφανώς το είχε πάει για μαντάρισμα. Κι εγώ απ' τη ταράτσα μου στη Κυψέλη τη βλέπω την Ακρόπολη πάντως, ένας από μας ο Βαρουφάκης, λιτός βίος κι άγιος ο θεός.
Εννοω οτι για τους ξενους η θεα της Ακροπολης απο το μπαλκονι του σπιτιου σου ειναι κατι που μονο ενας κροισος μπορει να απολαμβανει, ενω για μας απλα δεν ειναι ετσι!
Δεν βλεπω κατι σ αυτο το σπιτι που να δειχνει εκζητηση και περιττη πολυτελεια. Ειναι ενα παλιο νεοκλασικο ανακαινισμενο και τα επιπλα μεσα ειναι απλα και εκτος απο τη δερματινη πολυθρονα και το πιανο, τα υπολοιπα θα μπορουσε να τα εχει ο καθενας, δε φαινονται ιδιαιτερα ακριβα. Βεβαια το σπιτι ειναι πισω απο την Ακροπολη, αλλα οκ! Δαναη Στρατου ειναι αυτη. ;)
Γενικά, εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να τα έχει ο καθένας. Μη λέμε και ότι θέλουμε. Δεν μπορείς να πηγαίνεις από την εκζήτηση και την περιττή πολυτέλεια στο ότι ο καθένας μπορεί να έχει τέτοιο σπίτι. Τι να κάνουμε τώρα τα ίδια λεφτά βγάζουμε όλοι, αν και όταν βγάζουμε; Αυτό που κοστίζει είναι το ότι ακριβώς πρόκειται για παλιό ανακαινισμένο νεοκλασικό με τη θέα την Ακρόπολη (η τοποθεσία δηλ.) όχι αυτά που έχει μέσα. Γενικά καλόγουστο το "σπιτάκι" τους :P, δεν θα έλεγα το ίδιο για τη φωτογράφηση.
Πανέξυπνος είναι! Μεγάλη η λίστα της αναμονής του σε ευρωπαϊκά, αυστραλέζικα και αμερικάνικα πανεπιστήμια τα οποία θα τον χρυσοπληρώσουν σε κάθε του διάλεξη. Και προμοτάρει -εμμέσως πλην σαφώς- και την σύζυγό του ως εικαστικό.Υ.Γ.: Τζίμπα τώρα ένα χταποδ@ρχιδο...! (Δεν φτάνουν για όλους μωρέ...).