ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2015 | 00:31

....

Ειμαι 18 χρονων,φοιτητρια και δεν εχω κανει ποτε σοβαρη σχεση κ προφανως ουτε σεξ.Βλεπω ολες τις φιλες μου και τις ζωες τους να προχωρουν και εγω νιωθω οτι μενω πισω.Δεν βρισκω καποιον ωστε να συμβουν ολα οσα υποθετικα θα πρεπει να γινουν στην ηλικια μου.Νιωθω απαισια και κουραστηκα να ειμαι μονη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι ακόμα πολύ μικρή και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς κ σίγουρα δεν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συμβούν «υποθετικά» στα 18. Άλλοι κάνουν σεξ στα 14, άλλοι στα 24. Αν πρέπει σώνει κ καλά να διαλέξω, θα προτιμήσω 1000 φορές τα 24. Η μοναξιά είναι πράγματι δύσκολη, αλλά μην την ταυτίζεις με την έλλειψη σεξ. Καμία σχέση. Επίσης, να'σαι σίγουρη ότι οι ζωές δεν «προχωρούν» απλά κάνοντας σεξ. Αντίθετα, καταστρέφονται όταν δεν υπάρχει συναίσθημα και ανησυχώ περισσότερο για τις φίλες σου παρά για εσένα. Να'σαι *πάντα* ο πραγματικός εαυτός σου (ειδικά τις δύσκολες ώρες) με τις ευαισθησίες που φαίνεται πως έχεις, και θα βρεθεί ο κατάλληλος, θα το νιώσεις. Απόφυγε να κάνεις κάτι βιαστικά, χωρίς να το νιώθεις στην καρδιά κ το μυαλό.
Scroll to top icon