"Δεν νομίζω ότι υπάρχει περισσότερο αναξιοπρεπής άνθρωπος στα όρια της ελληνικής επικράτειας"

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει περισσότερο αναξιοπρεπής άνθρωπος στα όρια της ελληνικής επικράτειας" Facebook Twitter
34

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει περισσότερο αναξιοπρεπής άνθρωπος στα όρια της ελληνικής επικράτειας" Facebook Twitter
Μου έστειλαν έναν δεσμό μιας ιστοσελίδας που ασχολείται με τα παραπολιτικά.

Ο τίτλος: Το έριξαν... έξω με παϊδάκια και τσίπουρο ο Καραμανλής με τον Γκιουλέκα!

Οι σημαντικές ειδήσεις που βγαίνουν: α) Ο Καραμανλής συναντήθηκε με βουλευτές της ΝΔ σε ταβέρνα της Βάρης, διάσημης για τα παϊδάκια της β) ο πρόεδρος ήταν ως συνήθως λιγομίλητος γ) αποκάλυψε ότι συνηθίζει να ξυπνάει νωρίς το πρωί και να περπατάει για ώρες δ) όταν ρωτήθηκε για την πολιτική κατάσταση είπε: στηρίζουμε Νέα Δημοκρατία, στηρίζουμε Σαμαρά.

Αυτά.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περισσότερο αναξιοπρεπής άνθρωπος στα όρια της ελληνικής επικράτειας. Χειρίστηκε τις δημόσιες υποθέσεις με ισχύ ελέω θεού μονάρχη για πέντε ολόκληρα χρόνια. Κάτι που ζήτησε μόνος του, χωρίς να τον υποχρεώσει ή να τον παρακαλέσει κανείς. Συνέδεσε το όνομα του, καλώς ή κακώς, δικαίως ή αδίκως, με μια ανυπολόγιστων διαστάσεων καταστροφή. Και την στιγμή που ένας ολόκληρος λαός περνά από το αμόνι μιας βαθιάς υπαρξιακής κρίσης, ο ίδιος δεν ένοιωσε την παραμικρή ανάγκη να υπερασπίσει τον εαυτό του, να απολογηθεί ή να ζητήσει συγγνώμη. Να πει κάτι, σε κάθε περίπτωση. Επί τρία χρόνια περιφέρεται σιωπηλός και φαινομενικά ατάραχος, μέσα σε μια κοινωνία βαθιά αγωνιούντων ανθρώπων, ταυτίζοντας την εικόνα του αποκλειστικά με ταβέρνες, ψησταριές και σουβλατζίδικα. Οι περισσότερες φωτογραφίες του που κυκλοφορούν τον δείχνουν να κάθεται σε ένα στρωμένο τραπέζι, πίσω από μια ποικιλία ψητών και ορεκτικών.

Όπως και να' χει πάντως, δεν παραλείπει να εισπράττει κάθε μήνα τον παχυλό μισθό του βουλευτή, -αξίωμα που διαθέτει χάριν της γενναιοδωρίας του εκλογικού νόμου, αφού η εκλογή του είναι αυτόματη και απορϋπόθετη-, και να χρησιμοποιεί όλα τα προνόμια που του παρέχει η πολιτεία, με πρώτο αυτό της χορηγίας πολυάριθμης αστυνομικής φρουράς, για τον ίδιο και την οικογένεια του. Η μόνη του κοινοβουλευτική του δραστηριότητα για τα τρία βασανιστικά και τραγικά για την χώρα χρόνια περιορίζεται στην βουβή παρουσία του σε κάποιες, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, κρίσιμες συνεδριάσεις της βουλής.

Ακόμη και ο χειρότερος θα ντρέπονταν, νομίζω. Αν δεν είχε τι να πει ή αν δεν ήθελε να μιλήσει τουλάχιστον θα κρύβονταν. Θα είχε εξαφανισθεί από το προσκήνιο και από τον δημόσιο χώρο. Αυτός, όμως, δεν φαίνεται ούτε καν να ενοχλείται. Και από την άλλη μεριά κανείς δεν σκέφθηκε να τον ενοχλήσει. Μια σπάνια περίπτωση ανθρώπου, που σε μια χώρα που δεν διαθέτει θεσμούς και δικλείδες ασφαλείας, έφτασε να απολαύσει τα ανώτατα αξιώματα. Και σήμερα περιφέρεται από ταβέρνα σε ταβέρνα, μακάριος και αμέτοχος, μέσα στα ερείπια.

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει περισσότερο αναξιοπρεπής άνθρωπος στα όρια της ελληνικής επικράτειας" Facebook Twitter


Απο το Facebook του Έρμιππου

Αρχείο
34

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

20 σχόλια
Είπαμε, τον φοβήθηκε όλη η Ευρώπη και η Αμερική επειδή έβλεπαν πόσο δραστήριος και παραγωγικός ήταν και έκαναν τα πάντα να τον ρίξουν. Ήταν έτοιμοι να τον σκοτώσουν, κατά τον Τράγκα, γι αυτό εκείνος δραπέτευσε μέσω εκλογών και από τότε έχασε τη μιλιά του από τον φόβο του, ο γενναίος ηγέτης.Αυτός δεν έφταιξε για κανένα από τα δεινά της χώρας. Δεν παρέδωσε τριπλάσιο χρέος και έλλειμμα από αυτά που παρέλαβε, δεν τριπλασίασε τις δημόσιες δαπάνες, τους διορισμούς και τις δαπάνες για τα φάρμακα, δεν έφτασε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και μετά το έσκασε με ελαφρά πηδηματάκια.Πράκτορες έβαλαν τις φωτιές στην Ηλεία και δεν άφηναν την άριστα συντονισμένη από τον μπούλη κρατική μηχανή να τις περιορίσει. Πράκτορες πλήρωσαν τον Κορκονέα να σκοτώσει ένα αθώο δεκαπεντάχρονο παιδί για να ξεσηκωθούν οι αναρχοφασίστες χουλιγκάνοι και να κάψουν την Αθήνα, ενώ είχαν ποτίσει με ηρεμιστικά τον Παυλόπουλο για να μην μπορεί να κατευθύνει τα σώματα ασφαλείας ώστε να σταματήσουν τους κάφρους.Όλοι δούλευαν εναντίον του μεγάλου πρωθυπουργού και δεν τον άφηναν να δείξει τις ικανότητές του. Και μετά ξυπνήσατε.
Όχι τις φωτιές στην Ηλεία δεν τις έβαλαν πράκτορες πήγε και τις έβαλε μόνος του ο Καραμανλής για να έχει να λέει μετά. Το ότι υπήρχαν εκείνο τον Αύγουστο τις ίδιες μέρες φωτιές σε 10 διαφορετικά μέτωπα ήταν απόλυτα φυσιολογικό σύμφωνα με το τετράγωνο κεφαλάκι σου. Τον Κορκονέα δεν τον προσέλαβε ο Καραμανλής στην Αστυνομία είχε εισαχθεί στο σώμα το 1999 επί Σημήτη άρα κοίτα στην τότε κυβέρνηση να βρεις τα κριτήρια με τα οποία στρατολογούσε αστυνομικούς. Το ότι τώρα κάθε χρόνο η Αθήνα καίγεται στις 6 Δεκεμβρίου εις μνήμην του μικρού Αλέξη ο οποίος αμφιβάλλω αν ήξερε τι σημαίνει αναρχικός και τι αντιεξουσιαστής μάλλον σε ικανοποιεί μικρή μου Λήδα. Καλά ξυπνητουρια σε σένα.
Ο πιο αναξιοπρεπής ένας άνθρωπος που υπέγραψε για την ενεργειακή μας ανεξαρτησία με τους Ρώσους? Ή επιπλέον εκείνος που έθεσε για πρώτη φορά σαν Έλληνας πολιτικός βέτο στο ΝΑΤΟ?Πείτε τον κακό πρωθυπουργό,ήταν...πείτε τον άτολμο,ήταν...πείτε ότι δεν έκανε ούτε κανα διάνοια επανίδρυση του κράτους...αλλά όλοι γνωρίζουν τους λόγους που έπεσε.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Ας φάμε λοιπόν ελέω μερικών εκατοντάδων χιλιάδων προβάτων τις συνέπειες του ΓΑΠ , Ελληνάρα που σε καναν ότι θέλαν τα ΜΜΕ!!
Απίστευτα χοντρόπετσος άνθρωπος, αποτυχημένος και ανίκανος τουλάχιστον. Δυστυχώς αντανακλά την ποιότητα της κοινωνίας μας. Σε μια χώρα πχ σαν τη Δανία δεν θα του επιτρεπόταν τίποτε περισσότερο από το να είναι ένας δικηγόρος της σειράς και να κάνει μεταφράσεις πτυχίων. Είμαστε αποτυχημένη χώρα όσο αποτυχημένος άνθρωπος είναι και αυτός.
"τον αναξιοπρεπή Κωστάκη ,τον ανέτρεψε το βαθύ κράτος του πασοκ,,, αφού τον εκβίαζε ,με την εκλογή Παπουλια ,και αφού βέβαια τα κομματόσκυλα , τα πράσινα συνδικάτα,και οι συντεχνίες δεν άφησαν να γίνει οτιδήποτε θετικό , ενώ σύντροφοι, αναρχικοί ?και σκοτεινά συμφέροντα έκαιγαν ,και κατέστρεφαν, από την Πελοπόννησο μέχρι την Αθήνα...."Ειλικρινά ανατριχιάζω όταν συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν συμπολίτες μου που εν έτει 2012 σκέφτονται μ'αυτόν τον τρόπο.Περαστικά μας.
Ο ανεκδιήγητος αυτός πολιτικός δικαιώνεται για τη στάση που κρατάει ως σήμερα. Κοντεύουν να τον ξεχάσουν όλοι και κανένας δεν ασχολείται μαζί του. Υπάρχουν ακόμα πολίτες που τον υποστηρίζουν και δεν νοιώθουν αηδιασμένοι από την απαξιωτική και περιφρονητική στάση του προς τους ψηφοφόρους του αλλά και όλους τους Έλληνες που τους κυβέρνησε επί πέντε χρόνια. Δεν ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει, να ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις του ή να υπερασπιστεί το έργο του (ποιό έργο θα μου πείτε, αλλά λέμε τώρα). Ο ανέφελος πρωθυπουργός που παρέλαβε τη χώρα με ανάπτυξη, με πρόσφατη την ένταξη στην ΟΝΕ και πάνω στην αίγλη των Ολυμπιακών Αγώνων και των μεγάλων έργων που είχαν παραδοθεί και αλλάξει την όψη της Αττικής (μετρό, Αττική οδό,αεροδρόμιο) και παρέδωσε στάχτη και θρύψαλα, ύφεση, τριπλάσιο έλλειμμα, χρέος και δημόσιες δαπάνες μαζί με χιλιάδες νέους συμβασιούχους, βρίσκει περιττό να μιλήσει. Δεν ανέβηκε μια φορά στο βήμα της Βουλής να αρθρώσει δυο λέξεις, να κάνει μια πρόταση για έξοδο από την κρίση. Συνήθως κρύβεται πίσω από τις κολώνες της Βουλής ο ανεύθυνος και η μόνη φορά που έκανε πολιτική δήλωση μέσα σε τρία χρόνια ήταν προεκλογικά για να στηρίξει το κόμμα του, ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ.
Πόσο άσχετη μπορεί να είσαι κοριτσάκι μου και πόσο ποτισμένη με πρασινο νεράκι; Το 2004 η Ελλάδα βρισκόταν μεν πάνω στην αίγλη των Ολυμπιακών αγώνων. Τις καθυστερήςεις που γινόντουσαν τις θυμάσαι; Θυμάσαι ότι παραλίγο να τους χάσουμε γιατι η κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη έκανε ότι πέρναγε από το χέρι της για να εκθέτει τη χώρα; Θυμάσαι ότι ο Κώστας Σημήτης πούλησε το χρέος της Ελλάδας σε αμερικανική τράπεζα και μας έβαλε στο ευρώ με ψεύτικα στοιχεία; Ξεχνάς τις ταπεινώσεις που πέρασε η Ελλάδα επί των ημερών των πασοκικών κυβερνήσεων με Μιμή, Κοσκωτάδες, Ίμια, Οτσαλάν ναυάγια στο Αιγαίο και ένα σωρό άλλα σπουδαία γεγονότα; Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Το ότι ο Κώστας Καραμανλής τόλμησε να κάνει συμφωνία με τους Ρώσους για τον αγωγό και κάηκε όλη η Ελλάδα για να του ρίξουν την κυβέρνηση δε σου λέει τιποτα; Απλά σε κάνει και γελάς και λες "ναι καλά εντάξει". Να θυμηθούμε ότι είχε ζητήσει συναίνεση από το ΠΑΣΟΚ την άνοιξη του 2009 παρουσιάζοντας τα οικονομικά της χώρας και το ΠΑΣΟΚ επέμενε στις εκλογές το θυμόμαστε; Λεφτά υπάρχουν έλεγε ο Γιωργάκης αλλά προφανώς εννοούσε τα λεφτά του ΔΝΤ. Τώρα που ο Γιωργάκης (ο οποίος έγινε Γιώργος Παπανδρέου εν μία νυκτί από τις κωλοφυλλάδες και τα βοθροκάναλα ) έδεσε τη χώρα χειροπόδαρα πουλώντας το φυσικό της πλουτο για ένα κομμάτι ψωμί ακόμα ρίχνετε το φταίξιμο στον Καραμανλή. ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ γράφεις για τον Κώστα Καραμανλή. Για το ΓΑΠ τι γράφεις; Για τον Κώστα Σημήτη που καταδέχτηκε να λάβει 25000€ από το δημόσιο ταμείο τι θα γράψεις; Αυτούς δεν τους πειράζεις είναι δικοί σου ε;
Τα δυο κομματα ειναι σαφως συνυπευθυνα..αλλα ελεος με τους "πατριωτες" και τον εθνικο πλουτο που πουλανε οι εβραιο-μασονοι...Θα μας εσωζε η ορθοδοξος Ρωσια (που ειναι τωρα ?) οπως θα εσωζε και την Κυπρο? Η θα γινουμε Αλβανια και Ρουμανια, οι οποιες εχουν εδω και δεκαετιες πετρελαια??? Ελεος με τα παραμυθια των "πατριωτων" που μονος τους σκοπος ειναι νεος εμφυλιος και να μην αλλαξει τιποτα στην ουσια...
και αν ο Κωστάκης της Ραφήνας , είναι ο πιο αναξιοπρεπής άνθρωπος στην Ελλάδα, τότε σίγουρα ,ο ανώνυμος ορθογράφος , αυτού του κειμένου ,με το ψευδώνυμο Έρμιππος , είναι ότι πιο εμπαθή ,ακραίο , κίτρινο, και κομματικά τυφλωμένο πρόσωπο , υπάρχει στο διαδίκτυο .....τον αναξιοπρεπή Κωστάκη ,τον ανέτρεψε το βαθύ κράτος του πασοκ,,, αφού τον εκβίαζε ,με την εκλογή Παπουλια ,και αφού βέβαια τα κομματόσκυλα , τα πράσινα συνδικάτα,και οι συντεχνίες δεν άφησαν να γίνει οτιδήποτε θετικό , ενώ σύντροφοι, αναρχικοί ?και σκοτεινά συμφέροντα έκαιγαν ,και κατέστρεφαν, από την Πελοπόννησο μέχρι την Αθήνα.... λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει ακόμα και όταν πρόκειται για κείμενα που γράφονται από ανωνύμους ,που κατά πάσα πιθανότητα φιλοξενούνται σε κομματικά γραφεία......... ...............
Ευτυχώς όμως, παρά τον πόλεμο απ' το βαθύ κράτος του πασοκ, πρόλαβε και ανασύστασε την... αγροφυλακή διορίζοντας 10.000 μπλε αγροφύλακες που τους πληρώνουμε μέχρι τις μέρες μας. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο που ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι με κομματικές παρωπίδες στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι αναρχικοί και σκοτεινά συμφέροντα έκαψαν τη μισή Πελοπόνησσο κι όχι ένα ανίκανο και σάπιο κράτος που η μόνη του έννοια ήταν και είναι το βόλεμα των ημετέρων, πράσινων ή μπλε. Μένω άφωνος μπροστά στο μέγεθος της παράνοιας...
Ξέχασες να πεις ότι τον απειλούσαν να τον σκοτώσουν ξένοι πράκτορες γιατί ήταν και πολύ μεγάλος ηγέτης και τον έτρεμαν μήπως κατακτούσε με τη μεγαλοφυία του όλη την Ευρώπη. Επίσης ξέχασες να μας αναφέρεις μερικά από τα έργα που έκανε κατά την ανέφελη πενταετία του και τα άφησε για να τον θυμόμαστε.
σίγουρα υπάρχει και το όνομα αυτού Γιωργακης ..... ο γνωστός εγκληματίας που έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και δυναμητησε την ευρωπη ,,ο πλέον ανεύθυνος και ανίκανος πρωθυπουργός παγκοσμίως,ο άνθρωπος που σε μια νύκτια , έκανε δισεκατομμυριούχους εκτός άπω τα σαΐνια εντός και εκτός Ελλάδας ,που το χρησιμοποίησαν σαν εργαλείο , ακόμα και τον αδελφό του , τον γνωστό αργόσχολο Νικολάκη.........
Κληρονομικώ δικαιώματι δημοκρατία. Έτσι έγινε αρχηγός ο Κωστάκης διαδεχόμενος τον ανεκδιήγητο Έβερτ. Αναφερόμενος στα εσωτερικά της ΝΔ και τους τότε καυγάδες μεταξύ των Καραμανλικών, Μητσοτακικών κλπ έλεγε: ''Δεν είμαι Καραμανλικός, είμαι Καραμανλής''. Το τι έγινε στη συνέχεια το ξέρουμε και το πληρώνουμε κάθε μέρα. Τώρα ακούω και διαβάζω κόσμο και κοσμάκη να λέει 'να μιλήσει ο Καραμανλής, γιατί δεν μιλάει, πότε θα μιλήσει'... Τι να μιλήσει ρε παιδιά; Ο άνθρωπος πάσχει από βαρειάς μορφής αναισθησία, την οποία κληρονόμησε από τον μπάρμπα του. Το θέμα είναι ότι δεν κληρονόμησε κανένα από τα θετικά γνωρίσματα του Καραμανλή Senior, όπως ακριβώς και ο ΓΑΠ κληρονόμησε από τον πατέρα του μόνο το ψέμα και την ραδιουργια αλλά όχι την ευφυία...
Και όμως το 2009 έχασε συντριπτικά από το ΠΑΣΟΚ όχι γιατί χρεωκόπησε τη χώρα με δανεικά, αλλά γιατί ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.... Παντού άκουγες για φτώχεια και πείνα ενώ τα επιδόματα και τα εφάπαξ πληρώνονταν κανονικά, διορισμοί και αυξήσεις παντού και τίποτα δεν προμήνυε την καταστροφή... Ποιός ξέρει, οι ελληναράδες μπορεί να νομίζουν οτι είναι ο περιούσιος λαός επί γης και υποχρεωτικά πρέπει να έχουν το ανώτερο βιοτικό επίπεδο του πλανήτη χωρίς να παράγουν τίποτα...Η ιστορία θα γράψει τον Καραμανλή σαν έναν από τους χειρότερους πρωθυπουργούς και τους έλληνες σαν έναν λαό άξεστο, αγράμματο, ψυχοπαθή, τεμπέλη και καλοπερασάκια με λεφτά άλλων. Τότε τους έσωσε ο Παπανδρέου με το "λεφτά υπάρχουν"... Τώρα θα τους σώσει ο Τσίπρας με το "δεν πληρώνω σε κανέναν και τα τρώμε όλα, αλλοιώς θα το μετανοιώσετε..." ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....
Kι ομως ενα μεγαλο μερος των λοβοτομημενων Ελληνων τον περιμενουν ως μεσσια για να αναλαβει την αρχηγια του κομματος και της χωρας. Ειναι ο βασικος υπευθυνος του δημοσιονομικου εκτροχιασμου που δημιουργησε την βομβα που εσκασε στα χερια του ΓΑΠ. Και φυσικα ολα τα ΜΜΕ τον εχουν σε ασυλια.