ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2015 | 12:16

Σπαστικοι γονεις

Ειμαι 13 χρονων,στο σχολειο βγαζω 19+ και οι γονεις μου δεν με αφηνουν να εχω fb, να παιζω στο playstation κανενα παιχνιδι που κατα την γνωμη τους ειναι βιαιο, και το σημαντικοτερο, δε με αφηνουν να βλεπω θριλερ μαζι με τους φιλους μου.Με εχουν αφησει να δω μονο 2 που ο θεος να τα κανει θριλερ.Θελουν να με κανουν σπασικλακι και ακοινωνητο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πίστεψέ με, οι γονείς σου απλά προσπαθούν να σε προστατέψουν. Ακούγεται άδικο επειδή άλλοι γονείς δεν κάνουν αυτά που κάνουν οι δικοί σου, και στην ηλικία σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις - ούτε εγώ το καταλάβαινα. Το facebook όταν είσαι στη δημοτικό ή και γυμνάσιο είναι επικίνδυνο γιατί υπάρχουν επικίνδυνοι άνθρωποι στο ίντερνετ, αλλά απ'την άλλη αν έχουν όλοι οι συμμαθητές σου εσύ μένεις απ έξω. Είναι δύσκολο να βρεις μία σωστή απόφαση σε τέτοια θέματα, σου προτείνω να κάτσεις και να συζητήσεις ψύχραιμα με τους γονείς σου.
Scroll to top icon