Καμπάνια εσωρούχων προκαλεί αντιδράσεις χωρίς όμως να αποκαλύπτει τίποτα

Καμπάνια εσωρούχων προκαλεί αντιδράσεις χωρίς όμως να αποκαλύπτει τίποτα Facebook Twitter
Γόνατο
1

Στα πλαίσια νέας διαφημιστικής καμπάνιας η αργεντίνικη εταιρεία παραγωγής εσωρούχων Jane Pain προκαλεί αντιδράσεις με τις παραπλανητικές διαφημίσεις.

«Εάν μπορεί να κάνει τον αγκώνα σας να δείχνει σέξι, σκεφτείτε τι μπορεί να προκαλέσει στη σωστή θέση», είναι το μότο των διαφημίσεων, όπου διάφορα «αθώα» μέρη του γυναικείου σώματος παρουσιάζονται ως στήθη ή οπίσθια.
Την προώθηση ανέλαβαν πρακτορεία από το Μαϊάμι και το Λος Άντζελες, αλλά οι αντιδράσεις δεν είναι ενθαρρυντικές για τις διαφημίσεις.

Καμπάνια εσωρούχων προκαλεί αντιδράσεις χωρίς όμως να αποκαλύπτει τίποτα Facebook Twitter
Mασχάλη και ωμοπλάτη
Καμπάνια εσωρούχων προκαλεί αντιδράσεις χωρίς όμως να αποκαλύπτει τίποτα Facebook Twitter
Αγκώνας

Παρόλα αυτά, ο υπεύθυνος σχεδιασμού ενός από τα πρακτορεία που έχουν αναλάβει την καμπάνια, δηλώνει πως « η καμπάνια σχετίζεται με το να κάνεις μια γυναίκα να νιώθει αισθησιακή και όμορφη. Η Jane Pain δημιουργεί ένα τόσο ωραίο προϊόν που όλοι μας θέλαμε να το παρουσιάσουμε με έναν απροσδόκητο τρόπο, φανερώνοντας πως τα εσώρουχα της εταιρείας μπορούν να σε κάνουν να αισθανθείς πιο όμορφα ακόμη κι αν τα φοράς στα 'λάθος' σημεία. Διατηρώντας το παιχνιδιάρικο ύφος της σειράς, εντάξαμε και το χιούμορ σε μια κατηγορία ρούχων όπου αυτό είναι ανύπαρκτο. Τελικά, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια καλή αίσθηση του χιούμορ».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια