Παρέμβαση εισαγγελέα για τον φαρμακοποιό που καταβρέχει σκύλο με "νερό που περιέχει χλωρίνη"

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον φαρμακοποιό που καταβρέχει σκύλο με "νερό που περιέχει χλωρίνη" Facebook Twitter
4

Εισαγγελέας παρενέβη μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση στο YouTube, video στο οποίο φαίνεται ένας φαρμακοποιός να καταβρέχει με νερό σκύλο που κοιμόταν έξω από το φαρμακείο του. Σύμφωνα με τα στοιχεία του βίντεο το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και το νερό περιείχε χλωρίνη.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών κυρία Αμαλία Μπακαλώνη που ενημερώθηκε από την αστυνομία έδωσε εντολή διερεύνησης του περιστατικού.

 

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του στο Facebook, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αναφέρει: "Ως Σύλλογο δεν μας εκφράζει αυτή η συμπεριφορά του συναδέλφου που αποτελεί μεμονωμένο και καταδικαστέο περιστατικό. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να κάνουν το καθήκον τους".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Ελλάδα / Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο γιος τους έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κάνουν λόγο και για προηγούμενες απειλές κατά της ζωής του και της συζύγου του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Σίγουρα είχε κάποιο καθαριστικό μέσα, γιατί το νερό αφρίζει αν παρατηρήσεις καλά, αν ήταν χλωρίνη πρέπει να πάει φυλακή προς παραδειγματισμό της κάφρικης ελληνικής κοινωνίας