«Η χώρα στα χέρια Τσίπρα και Καμμένου, υπό το σαρδόνιο χαμόγελο της Κωνσταντοπούλου και την παράπλευρη συμφωνία του Μιχαλολιάκου»

«Η χώρα στα χέρια Τσίπρα και Καμμένου, υπό το σαρδόνιο χαμόγελο της Κωνσταντοπούλου και την παράπλευρη συμφωνία του Μιχαλολιάκου» Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

«Η κυβέρνηση ζητά από τον ελληνικό λαό, μέσα σε πέντε ημέρες, να παραδώσει την ανεξέλεγκτη ηγεμονία της χώρας στα χέρια των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου, υπό το σαρδόνιο χαμόγελο της κυρίας Κωνσταντοπούλου και την παράπλευρη συμφωνία του κ. Μιχαλολιάκου» τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε άρθρο του στα ΝΕΑ, με τίτλο «Η μεγάλη αυταπάτη».

«Το "όχι" που ζητά ο κ. Τσίπρας είναι συνεπώς όχι στην υπευθυνότητα, όχι στην κοινή λογική, όχι στην Ευρώπη, όχι στο ευρώ, όχι στην ασφάλεια και τη σταθερότητα, όχι στο ιστορικό κεκτημένο της χώρας. Είναι όχι χωρίς προοπτική, όχι χωρίς πρόταση για την επόμενη ημέρα. Είναι ένα όχι που υποδύεται το υπερήφανο και πατριωτικό, ενώ είναι ανεύθυνο, τυφλό και προσχηματικό. Ενα όχι που κρύβει δημοσιονομικά μέτρα (φόρους, εισφορές, συνταξιοδοτικές προσαρμογές) πολύ πιο σκληρά από τις κυβερνητικές προτάσεις των 8 δισ. Ενα όχι που οδηγεί στην καθολική υποβάθμιση της χώρας» υποστηρίζει ο κ. Βενιζέλος και προσθέτει:

«Το δικό μας "ναι" είναι ναι στην αλήθεια, ναι στην κοινή λογική, ναι στο ιστορικό κεκτημένο της χώρας. Ναι στην Ευρώπη και το ευρώ, ναι στην προστασία των εθνικών συμφερόντων, ναι στην επείγουσα ανάγκη να υπάρξει μια κυβέρνηση ικανή να διαπραγματευθεί ως εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και να διασφαλίσει την έξοδο από το μνημόνιο και την κρίση. Να οργανώσει την επάνοδο της πατρίδας μας στην ομαλότητα μιας ισότιμης χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Και δίκιο να έχετε κύριε δεν θέλουμε να το ακούσουμε από εσάς! Ούτε από τους υπόλοιπους που κυβέρνησαν τα προηγούμενα 30-40 χρόνια! Αρνούμαστε να ακούσουμε αυτά που μας λέτε κύριε! Δεν έχετε κανένα κύρος στην ελληνική κοινωνία κύριε! Η πολιτική σας πορεία ακυρώνει την σημασία των λόγων σας κύριε! Κοινώς είστε άδειος τενεκές κύριε! Τον κ. Τσίπρα να είστε σίγουρος ότι θα τον περιποιηθεί ανάλογα ο ελληνικός λαός αν πάει να τον ξεγελάσει. Προς το παρόν ας δούμε που το πάει...Βραχυπρόθεσμα θα ζοριστούμε πολύ. Ίσως κάποιοι να μην αντέξουμε. Ελπίζουμε ότι μεσο-μακροπρόθεσμα θα σηκώσουμε κεφάλι...για τα παιδιά μας!
Που ήταν η υπευθυνότητά σας κύριε τόσα χρόνια στην πολιτική σκηνή όταν η Ελλάδα κατρακυλούσε;Παραιτηθείτε κύριε! Κι εσείς και όλοι όσοι είχατε κυβερνητικές θέσεις τα τελευταία 30 χρόνια! Μην κρατάτε άλλο όμηρους τους Έλληνες! Αφήστε την Ελλάδα να ανασάνει! Πηγαίνετε σπίτι σας κύριε! Αποτύχατε! Μας καταστρέψατε κύριε! Μη μιλάτε άλλο κύριε!
Τα ίδια έγραψα και για την στήριξη Σουλτς στο "Ναι", τα ίδια θα γράψω και για σένα Ευάγγελε....Αφήστε το ! Μην υποστηρίζετε το Ναι... ούτως ή άλλως οι εναπομείναντες Πασόκοι θα ψηφίσουν ό,τι τους πείτε κατ' ιδίαν. Κάντε την "πάπια" και μην το υποστηρίζετε δημοσίως γιατί -αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι- υπάρχουν και άνθρωποι που σας σιχαίνονται και μπορεί να επηρεαστούν αρνητικά.