ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2015 | 16:37

Πως να κανω νεους φιλους?

Γεια :).Σε λιγους μηνες θα ειμαι φοιτητρια και επειδη δεν ξερω θα ηθελα καποιος να μου πει πως μπορω να κανω νεες γνωριμιες απο την πρωτη κιολας μερα της εγγραφης μου στην σχολη μου.Γενικοτερα ειμαι ντροπαλη σαν χαρακτηρας και δεν ξερω πως θα μπορεσω να προσεγγισω ατομα και να γνωρισω νεο κοσμο :(.Ειναι τοσο δυσκολο οσο το σκεφτομαι?
1
 
 
 
 
σχόλια
είναι πολύ εύκολο, μην ανησυχείς θα γίνει πραγματικά από μόνο του. Αρκεί, φυσικά, να είσαι ανοιχτή στο να γνωρίσεις νέο κόσμο, πχ. θα πας για έναν καφέ, θα δώσεις το κινητό σου και πάνω απ' όλα θα χαμογελάς. Επειδή κι εγώ ΗΜΟΥΝ ντροπαλή- η φοιτητική ζωή με άλλαξε- αυτό που με βοήθησε ήταν το εξής: να μη διστάζεις να πεις αυτό που θέλεις να ρωτήσεις/σκέφτεσαι.. πιο απλά καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες/είπες παρά για κάτι που ήθελες να πεις/κάνεις. Υπάρχουν επίσης οι γνωστές ερωτήσεις που όλοι λίγο πολύ κάνουν στην αρχή μιας γνωριμίας: από πού είσαι; πού μένεις εδώ; ήταν η πρώτη σου επιλογή; σ' αρέσει η πόλη; έχεις ξαναρθει; κτλ κτλ... Αυτό ήταν! Μετά θα τους ξαναδεις, θα κάτσεις κοντά τους και κάποιοι από αυτούς θα αποτελέσουν τη νέα σου παρέα. Και για το τέλος.. δεν είναι απαραίτητο να ταιριάξεις με τους πρώτους που θα γνωρίσεις και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνεις σ' αυτούς, ακόμη κι αν όλα φαίνονται καλά. Προσπάθησε να γνωρίζεις νέα άτομα συνεχώς και να κρατάς επαφή-στο βαθμό που μπορείς. Μην ανησυχείς, θα ξεχωρίσεις ποιοι σου κάνουν και ποιοι όχι, εύκολα -συνήθως φαίνεται στον πρώτο μήνα. Αυτά! Καλή αρχή στη νέα σου ζωή.
Scroll to top icon