Μεϊμαράκης από Βρυξέλλες: Τα πράγματα είναι οριακά. Σήμερα ίσως παίζονται όλα

Μεϊμαράκης από Βρυξέλλες: Τα πράγματα είναι οριακά. Σήμερα ίσως παίζονται όλα Facebook Twitter
2


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης κάλεσε λίγο νωρίτερα τον πρωθυπουργό να συμφωνήσει με τους δανειστές και να φέρει τη συμφωνία στο κοινοβούλιο. Ο κος Μεϊμαράκης ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαντ-Κλοντ Γιούνκερ, αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Ευρώπη, η Νέα Δημοκρατία κάνει το εθνικό της καθήκον. Εδώ και πάρα πολύ καιρό, προσπαθεί να πείσει τους Ευρωπαίους οτι πρέπει να υπάρξει μια καλή συμφωνία, που μπορεί και πρέπει ο πρωθυπουργός να αποδεχθεί και το Εθνικό Κοινοβούλιο να την ψηφίσει, ώστε η Ελλάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στο ευρώ.


Δυστυχώς, πέρασαν έξι μήνες, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε πάρα πολύ δύσκολο σημείο. Είναι οριακά και σήμερα ίσως παίζονται όλα.


Καλώ τον πρωθυπουργό, ή μάλλον του κάνω έκκληση, να σταματήσει πια το όποιο τακτικίστικο παιχνίδι, να συμφωνήσει με τους εταίρους και να φέρει τη συμφωνία στο Εθνικό Κοινοβούλιο, ώστε η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες, να ζήσουν τα επόμενα χρόνια μέσα στην Ευρώπη.

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις της καθοριστική Συνόδου ΕΔΩ

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
δλδ η στάση του προέδρου της ΝΔ είναι να κάνει έκκληση προς τον Πρωθυπουργό με τον οποίο συμφώνησε πριν λίγες μέρες για εθνική ενότητα αυτή την στιγμή και τώρα που βρίσκεται στη μεγάλη φαμίλια του τα χώνει για να είναι αρεστός στον μπίγκ ντάντυ Γιούνκερ και λοιπούς;συμφωνεί ο κος. Μειμαράκης με όλα όσα ζητάνε οι Γερμανοί; ΕΥΡΩ πάση θυσία;δείτε εδώ πληροφορίες για την πολιτική σύμπραξη αυτή :https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C_%CE%9B%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1
Νομίζω ότι κάνει παραπάνω από ότι έκανε ο Τσίπρας σαν αντιπολίτευση που σε αντίστοιχες στιγμές κατέβαζε λαό στις πλατείες με απειλές για κρεμάλες. Και εν πάσει περιπτώσει, συμφωνεί δεν συμφωνεί, εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει άλλος δρόμος (εκτός από την επιστροφή στη δραχμή βέβαια).