ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2015 | 15:37

Παει ιο διακοπες

Το αγορι μου παει στην ιο διακοπες με τους φιλους τους! Ειμαστε λιγο καιρο μαζι... Και ουτως ή αλλως δεν μαρεσει να γκρινιαζω! Ογ φιλοι του "κανουν παιχνιδι" παντααα και αυτος εκανε οσο ηταν μονος τους (μου το χε πει) πωωω αν κανει μαλακια θα τον σκισω..
5
 
 
 
 
σχόλια
χαχαχαχα!! Είμαι στην ίδια φάση απλά με κοπέλα... έχει πάει Ίο με τις φίλες της!! Όταν ψιλό έβγαλα την ανασφάλεια μου με διαβεβαίωσε πως δεν χρειάζεται να ανησυχώ…. Αλλά έχω φάει μια μικρή φρίκη (γιατί ως αγόρι ξέρω) τι συμβαίνει…. Όπως και να χει, ΗΡΕΜΗΣΕΕΕ δεν ξέρεις ούτε θα μάθεις, ακούγεται άσχημο το ξέρω!! Ένα μυστικό…. Στο λέω με όση εμπειρία έχει ένας τύπος που σπούδασε σε νησί ;) και ελεύθερος και με σχέση (επομένως γνωρίζω). Αν γυρίσει και λυσσάξει ….σε πιάσει και σου αλλάξει τα φώτα σημαίνει πως δεν έκανε τίποτα και κρατιόταν, αν αντίθετα γίνει γλυκός και τρυφερός ξαφνικά εεε κατι βρωμάει! Γενικά δες αν αλλάξει η συμπεριφορά του αν είναι όπως πριν όλα καλά!! ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΗΝΙΚΟ
Επειδη κανουν οι φιλοι του ,δεν σημαινει πως θα κανει τα ιδια με αυτους.Ουτε θα κανει αυτα που εκανε τοτε.Αντιθετως,απο την στιγμη που ειστε μαζι θα πρεπει να του εκφραζεις κατι ωραιο απεναντι σε αυτο.Να υπαρχει σεβασμος,εμπιστοσυνη και αγαπη.Απο την στιγμη που μιλας ετσι γάυτον παρτο χαμπαρι πως δεν τον εμπιστευεσαι καν.Αποτελεσμα μην κανεις σχεσεις αν νιωθεις τοσες ανασφαλειες.
ο,τι γίνεται στο νησί μένει στο νησί,δεν πρόκειται να μάθεις τίποτα και να μάθεις θα τον καλύψουν οι φίλοι του,έλεος είσαι και αθώα,γιατί νομίζεις πηγαίνουν σε τέτοια νησιά ? για να δούνε τα αξιοθέατα ?
Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στη σχέση απ την ελευθερία. Το θέμα είναι να κάνει αυτά που θέλει όπως κι εσύ. Η γκρίνια μόνο προβλήματα δημιουργεί. Καλά κάνεις και δεν γκρινιάζεις λοιπόν και να το κάνεις και μελλοντικά. Δεν έχει νόημα να θέλει ο άλλος να κάνει πράγματα και να μην τα κάνει μόνο και μόνο επειδή κάποιος του ζαλίζει τον έρωτα.
Scroll to top icon