ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2015 | 01:09

Κλειστος χαρακτηρας

Ειμαι ντροπαλη. Κ αυτο δεν μου αρεσει. Οταν ειμαι με ανθρωπους που γνωριζω ειμαι πολυ ευχαριστη παρεα, εχω χιουμορ κ ολοι με συμπαθουν. Ομως οταν ειμαι αναμεσα σε πολλα ατομα που δεν ξερω, μου βγαινει αυτη η ανασφαλεια κ κλεινομαι στο καβουκι μου. Κανεις δεν με προσεχει, κ φυσικα κανεις δεν προκειται να με πλησιασει ερωτικα, γιατι ειμαι σαν αορατη. Εξωτερικα ειμαι μια χαρα, αλλα νομιζω οτι αυτο που θα παρακινησει τον αλλον να ερθει να σου μιλησει ειναι η αυρα σου κ αυτο που εκπεμπεις. Ε εγω δειχνω σνομπ, ενω στην πραγματικοτητα ειμαι πολυ φιλικη, αρκει να με γνωρισεις. Αν τυχει κ ειμαι σε αγνωστη παρεα κ οι αλλοι μου δωσουν σημασια, βγαζω εναν πολυ καλο εαυτο. Αλλα σπανια καποιος θα ασχοληθει με ενα κοριτσι που δεν μιλαει κ ειναι κλειστο. Οποτε αφου οι αλλοι δεν ασχολουνται με μενα, καθομαι κ γω στη γωνιτσα μου κ δε μιλαω. Κ θα μου πειτε, γιατι απλα δεν προσπαθεις να αλλαξεις αυτο που σε χαλαει? Ε προσπαθω, αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο. Βλεπω ανθρωπους που ειναι κοινωνικοι, που πανε σε ενα κλαμπ χορευουν κ περνανε καλα κ λεω απο μεσα μου "γιατι εγω να μην μπορω να κανω το ιδιο και να μη σκεφτομαι τιποτα?". Οταν μπηκα στη σχολη προσπαθησα να αλλαξω κ να γινω πιο ανοιχτη, αλλα νομιζω οτι οσο κ αν προσπαθεις, καποια πραγματα θα σε ακολουθουν σ ολη σου τη ζωη. Δεν μπορω να βρω ενα θετικο στο να εισαι κλειστος ανθρωπος(ή μηπως υπαρχει κ δεν το εχω σκεφτει??). Με νιωθει κανεις?
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσι μου ειναι λες και περιγραφεις εμενα. Οταν βρισκομαι με ανθρωπους που γνωριζω ειμαι πολυ ευχαριστη και με χιουμορ. Ολοι οταν με ακουν να μιλαω με αυτους λενε ποσο κοινωνικοι ειμαι αλλα με τους αλλους δειχνω σνομπ ενω δεν ειμαι και δεν ειναι οτι φοβαμαι να πω την γνωμη μου απλως δεν μου βγαινει ειδικα σε μεγαλες παρεες μπορει να καθομαι και 2ωρες χωρις να μιλαω. Το εχω ψαξει πολυ μεσα μου και ακρη δεν εχω βγακει αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να μιλαω οτι και αν λενε θα πω την γνωμη μου.
Κι ομως οι κλειστοι χαρακτηρες, δημιουργουν αθελα τους ενα μυστηριο κιαυτο για καποιους/ες ειναι πολυ σεξυ. ;PΕισαι φιλικη λες. Το δειχνεις? Χαμογελας συχνα?
Scroll to top icon