ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2015 | 13:23

sleeve tattoo

τι εντυπωσει σας κανει μια αρκετα εμφανισιμη κοπελα που εχει ενα full sleeve tattoo? θα την πλησιαζατε θα την φλερταρατε οπως θα κανατε με αλλες η θα την αποφευγατε μονο και μονο για το μεγαλο τατουαζ, θα σας προκαλουσε καλη η ασχημη εντυπωση τελοσπαντων και γιατι?
5
 
 
 
 
σχόλια
εμένα μου αρέσουν πάρα πολυ και ζηλεύω τα κορίτσια που το έχουν. δίνει τύπο. πιστεύω όμως αν και είμαι γυναίκα, οτι υπάρχει ένα ποσοστό αντρών που δεν θα τους την έπεφτε γιατί θα έβλεπε τόσο μεγάλο τατού και θα κώλωνε. όχχι ότι είναι πουτάνα ή κάτι τέτοιο. πιο πολύ πιστεύω οι άντρες θα κώλωναν γιατί θα έβλεπαν ότι η γκόμενα έχει αρχ@@@ και ίσως δεν θα μπορούσαν να την κουμαντάρουν εύκολα
Εφόσον άρεσε σε σένα και το έκανες γιατί είναι απαραίτητη η αποδοχή/έγκριση των άλλων ; Οτιδήποτε εκφράζει και αντιπροσωπεύει εμάς αόρατο ή ορατό είναι κομμάτι μας και βάση λογικής και μόνο δεν είναι δυνατόν να ταυτίζονται όλοι οι υπόλοιποι με τις δικές μας επιλογές και προτιμήσεις. Παράλληλα, κι αυτό είναι προσωπική μου άποψη, δεν θα σπαταλούσα χρόνο για ανθρώπους που θα με έκριναν η προσέγγιζαν με βάση μόνο το sleeve tattoo μου. :)
Θεωρώ έχει να κάνει με τον άνθρωπο σε άλλους αρέσουν, σε άλλους όχι. Δυστυχώς δεν αρέσουμε σε όλους. Εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσουν καθόλου τα piercing.
Scroll to top icon