ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2015 | 06:16

τι να κανω??? πειτε μου σας παρακαλω!!!

ειμαι διακοπες στο Ρεθυμνο της Κρητης και εχω γνωρισει ενα παιδι 7 χρονια μεγαλυτερο μου (26 αυτος, 19 εγω) και βγαινουμε μερες τωρα...ειναι παρα πολυ καλο παιδι ( ναι θα μου πειτε πως το συμπερανα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ) αλλα να, πιστευω οτι τον αλλον μπορεις να τον καταλαβεις απο τα πιο απλα πραγματα..εκεινα που μαρτυρουν στοιχεια της προσωπικοτητας του..οπως για παραδειγμα η αγαπη που δειχνει για τον πατερα του και η αφοσιωση σου σε αυτον στο σοβαρο προβλημα υγειας που αντιμετωπιζει, η μεγαλη αγαπη που εχει για τα παιδια καθως και ο σεβασμος που δειχνει απεναντι μου!! Ολα αυτα με κανουν να τον ερωτευομαι, καθημερινα ολο και περισσοτερο!! Το θεμα ομως ειναι οτι εγω λογω σπουδων σε 3 εβδομαδες θα ανεβω Αθηνα! Και ερχεται εδω το διλημμα...να το ζησω εως να φυγω ή να το σταματησω τωρα και να προσπαθησω να το ξεπερασω? Πραγματικα δε ξερω τι να κανω..τον θελω τοσο πολυ αλλα εκεινος εχει τη ζωη του εδω και λογω οικογενειακων προβληματων, οπως ανεφερα το θεμα υγειας του πατερα του, αλλα και λογω δουλειας μου ξεκαθαρισε εξαρχης οτι δε μπορει να μου προσφερει κατι πιο σοβαρο, γιατι δεν εχει χρονο να ασχοληθει με αυτο! Ειναι τοσο ειλικρινης και καλος που δε μπορω παρα να μη στενοχωριεμαι!
3
 
 
 
 
σχόλια
Σταματήστε επιτέλους να ονομάζετε την κάβλα σχέση και να δίνετε στον άλλον υπερμεγέθη αξία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μόνο και μόνο για να δικαιολογείσετε την φυσιολογικότατη σεξουαλική έλξη που νιώθετε. Θέλετε απλά να τον βάλετε κάτω και να του αλλάξετε τα φώτα, παραδεχτείτε το, δεν είναι κακό. Όλα τα υπόλοιπα όνειρα θερινής νυκτός και οι προβολές στο μέλλον δεν είναι απαραίτητες. Πηδηχτείτε με τον άνθρωπο, κακό δεν είναι, αλλά μην προσπαθείτε να το ντύσετε όλο αυτό με τον ηθικό μανδύα μιας σχέσης, λες και το σεξ έξω από αυτήν είναι ανήθικο και αμαρτωλό. Έλεος πια.
Άσε μας ρε κοπέλα μου που βρίσκεσαι και σε δίλλημα. Πέρνα καλά. Άλλοι/ άλλες φέτος το καλοκαίρι θα το περάσουν πάλι μόνοι/ες. Κι εσύ μου θες και καλά σχέση για να κάνεις σεξ. Καλό θα κάνει και στον ίδιο, θα τον ανακουφίσει από τα προβληματα του, δε νομίζεις; Άιντε!
Scroll to top icon