ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2015 | 16:24

για τον/την 15:53 που ζηλεύει

Πρόλογος: Άνθρωπος που δεν αφήνει τα σχόλια ανοιχτά δείχνει ότι δεν επιδιώκει κανενός είδους επικοινωνία.Κυρίως θέμα:Είναι Αύγουστος (for christ´s shake!) ο τυπικός μήνας διακοπών σε μια χώρα με ένα ποσοστό ανεργίας λιγουλάκι υψηλό για όσους δεν το έχουν παρατηρήσει. Εκτός από όσους έχουν οικογένεια, παιδιά, σκυλιά, γατιά, εξοχικά, λεφτά, χωριά κ.α. υπάρχουν κι αυτοί που απλά ζουν μια διαφορετική ζωή για πολλούς λόγους. Ή που μπορεί να πήγαν ή να πάνε διακοπές αλλά όχι όλο το μήνα προφανώς. Συνδύασε τα και σου βγαίνει γιατί κάποιοι μπορεί να έχουμε χρόνο να μπαίνουμε και να γράφουμε μεγάλα σχόλια. Έτσι κι αλλιώς γι' αυτό δεν υπάρχει σελίδα; Ζηλεύεις δε ζηλεύεις πάντως δεν έχεις ιδέα πως μπορεί να είναι η ζωή κάποιου από την άλλη πλευρά της οθόνης, οπότε εσύ που ο χρόνος σου είναι περιορισμένος απ' ότι φαίνεται, αναρωτιέμαι βρήκες να μπεις να γράψεις αυτό και με απενεργοποιημένα τα σχόλια, τίποτα άλλο πιο ουσιώδες δεν είχες να πεις; Επίλογος:Άνθρωπος που δεν αφήνει τα σχόλια ανοιχτά... είναι απ' αυτές τις περιπτώσεις που λες, ευτυχώς που δεν γνωριζόμαστε εκεί έξω. Αντίθετα με πολλούς άλλους εδώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
υπάρχει και το ταυτίζομαι δεν ταυτίζομαι.. Η σελίδα έχει όνομα εξομολογήσεις. Όχι κράξτε τον κόσμο. Ακόμα και στη θρησκεία όταν κάνεις μια εξομολόγηση δεν ακούς κράξιμο, απλά τα βγάζεις από μέσα σου. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε οποιοσδήποτε. Γνώμες είναι αυτές. Κατανοώ αυτό που λες αλλά επειδή υπάρχει τόση ανοησία και κακία εδώ μέσα κατανοώ και τα κλειστά σχόλια.
Ισχύει πάντως πως οι ίδιοι και οι ίδιοι σχολιάζουν τις εξομολογήσεις αν το παρατηρήσεις. Όσο για την απενεργοποίηση των σχολίων είναι θέμα αν έχεις όρεξη να διαβάζεις από κάτω τη γνώμη του κάθε αγνώστου. Επικοινωνία αναζητά ο καθένας μας με τους ανθρώπους που έχει επιλέξει, όχι με όλη την Ελλάδα. Εδώ ένα σχόλιο κάνεις κι απο κάτω ορμάνε να σε φάνε..