ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2015 | 15:24

Άβυσσος το μυαλό...

Είμαι 25 χρονών κοπέλα και πριν λίγο καιρό γνώρισα έναν νεαρό. Του άρεσα μου άρεσε, βγήκαμε έξω , περάσαμε καλά , όμως μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να κάνει σοβαρή σχέση αυτή τη περίοδο.Κάποια στιγμή μου ζήτησε να ολοκληρώσουμε , όμως αρνήθηκα γιατί δεν έχω προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία (έτυχε μην ρωτάτε πώς και γιατί) και δεν ήθελα η πρώτη μου φορά να είναι με κάποιον που απλά με ελκύει και γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει προοπτική σχέσης. Μετά την άρνησή μου αυτή δεν επικοινωνήσαμε ξανά. Από τότε τον σκέφτομαι συνεχώς.... Δεν περιμένω τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο , απλά πιστεύω ότι η πρώτη φορά ( σε όποια ηλικία και αν συμβαίνει) πρέπει να συνοδεύεται από αισθήματα εκτός από την απλή έλξη. Αναρωτιέμαι τελικά μήπως είμαι υπερβολική στο τρόπο που σκέφτομαι , μήπως έπρεπε να προχωρήσω εφόσον μου άρεσε. Θα με ενδιέφερε να διαβάσω τις απόψεις σας.
8
 
 
 
 
σχόλια
σιγουρα προκειται για μια καθαρα προσωπικη μου αποψη, αλλα πιστευω οτι εχεις χασει αρκετα χρονια απο ενα πολυ σημαντικο και ομορφο κομματι της ζωης. σιγουρα στα 17,18,19,20 μπορεις να πεις οτι οι προυποθεσεις για να ολοκληρωσεις θα ειναι μια σχεση μεσα στην οποια θα νιωθεις ανετα, θα εχεις συναισθηματα και λοιπα. η διαφορα ομως, ειναι οτι εσυ πλεον 25 και επομενως οι υποψηφιοι (συνομηλικοι περιπου) συντροφοι εχουν πλεον αρκετες εμπειριες απο σεξ και σχεσεις. και εχουν αυτες τις εμπειριες με αλλες κοπελες οι οποιες ειναι κ αυτες πιο εμπειρες. εχει δημιουργηθει λοιπον καποιου ειδους νορμα που βολευει τους παντες (εκτος απο καποιες περιπτωσεις σαν την δικη σου).πλεον, γνωριζεις τον αλλον, βγαινετε καποια ραντεβου αν θελετε και μεσα σε λιγες μερες/εβδομαδες γινεται σεξ. βεβαια, μεσα σ αυτο το χρονικο περιθωριο δεν προλαβαινει κανεις να αναπτυξει αλλα συναισθηματα περαν του σεβασμου και της (οποιας) εμπιστοσυνης.τα υπολοιπα ερχονται μεταεαν εσυ δε μπορεις να ανταποκριθεις σε αυτο το μοτιβο, νομιζω θα το βρεις πολυ δυσκολο να δημιουργησεις καποια σχεση.φυσικα δεν λεω να πας με τον πρωτο τυχοντα, αλλα οχι δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει προοπτικη σχεσης και οχι δεν χρειαζεται να υπαρχει ερωτας. στην περιπτωση σου νομιζω η ελξη, ο αλληλοσεβασμος, η συμπαθεια και η εμπιστοσυνη ειναι αρκετα.γιατι ξερεις, τα χρονια περνανε και θα γινεται ολο και πιο δυσκολο
Βρε παιδιά..οκ,σύμφωνοι! Ο γαλάζιος πρίγκιπας πάνω στ'άσπρο άλογο δεν υπάρχει! Αλλά όταν μιλάμε για την πρώτη φορά,θα πρέπει να είναι με έναν άνθρωπο που να εμπιστεύεσαι,να ξέρεις πως την επόμενη μέρα θα συνεχίζει να σε παίρνει τηλέφωνο και να ενδιαφέρεται για σένα. Για να μπορέσεις κι εσύ να μπείς ομαλά στην ερωτική ζωή,κι ας μην είναι το "άλλο σου μισό". Για να γνωρίζει επίσης, αν μπορεί να διαχειριστεί μία καθαρά σεξουαλική σχέση,θα πρέπει να έχει εμπειρίες και να πράττει ανάλογα. Ειδάλλως,η πρώτη μας φορά στην "ξεπέτα" μπορεί να αποβεί έως και τραυματική.
Δεν διαφωνω, οντως πρεπει να ειναι με καποιον που εμπιστευεται αλλα και ενδιαφερεται για εκεινη ως ανθρωπο ομως και οχι ως μελλοντικη συντροφο, αφου στη συγκεκριμενη περιπτωση κατι τετοιο ηταν ξεκαθαρισμενο απο μεριας του εξαρχης.Μπορει να ειναι καπως επικινδυνο ολο αυτο αν τελικα νιωσει να δενεται με καποιον επειδη ειναι ο πρωτος με τον οποιο εκανε σεξ, δεν εχεις αδικο!Ωστοσο τη συμβουλη μου της την εδωσε απο αναλογη προσωπικη εμπειρια και σκεπτομενη οτι ειναι 25 και εχει μια καποια ωριμοτητα ως ανθρωπος για να μπορει να αντιληφθει τα ορια της.
Ωριμότητα ως άνθρωπος θα χει,αλλά δεν θα 'χει ωριμότητα στο θέμα ερωτική-σεξουαλική σχέση και απόρριψη,αφού δεν έχει καν ανάλογη εμπειρία. Εάν για σένα κάτι τέτοιο λειτούργησε χωρίς να σε τσακίσει,τότε ειλικρινά πιστεύω πως είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος και αρκετά ισορροπημένος! Αυτό όμως δεν ισχύει για την πλειονότητα,και σίγουρα όχι για μένα.
Δεν πιστευω οτι πρεπει απαραιτητως να υπαρχουν συναισθηματα και οχι μονο ελξη. Φυσικα αν υπαρχουν και συναισθηματα ακομα καλυτερα αλλα εισαι αρκετα ωριμη -και χωρις να εχεις κανει σεξ- ετσι ωστε να αντιλαμβανεσαι οτι απο τη στιγμη που εκεινος δεν ηθελε κατι παραπανω αν ειχες και συναισθηματα θα εμπλεκε το πραγμα και θα πληγωνοσουν.Αυτο που χρειαζεται ειναι να το θες πολυ και να νιωθεις ασφαλης και ανετα με τον αλλον.Αυτο που πιστευω οτι θα πρεπει να αναρωτηθεις ειναι αν προχωρουσες τελικα με τον συγκεκριμενο και αυτος μετα συνεχιζε να μη θελει κατι παραπανω, θα ενιωθες ενταξει συναισθηματικα με αυτο?Αν πιστευεις οτι μπορεις να το διαχειριστεις δεν χρειαζεται να εγκλωβιζεσαι!
Έκανες πολύ καλά που δεν προχώρισες. Δεν πιστεύω ότι είσαι υπερβολική. Το άτομο απλά ήθελε μόνο να κάνει sex. Στο εγγυώμαι ότι μετά θα εξαφανιζόταν οπότε καλύτερα που το έκανε πριν. Τι είχες και τι έχασες. Μην σκας θα βρεθεί κάποιος άλλος καλύτερος.
πιστεύω ότι έκανες καλά και δεν προχώρησες... η πρώτη σου φορά σου αξίζει τουλάχιστον να είναι σε πλαίσια σχέσης.. το λιγότερο θα ήταν να πληγωθείς την επόμενη μέρα που θα το έκανες και εκείνος θα ήταν εξαφανισμένος και ας ήξερες ότι δεν θέλει σχέση. η ηλικία να μη σε αγχώνει καθόλου, όταν έρθει στη ζωή σου ο κατάλληλος άνθρωπος δε θα το σκεφτείς καθόλου απλά θα γίνει :)
συνηθως εμεις οι αντρες ζηταμε και κατι παραπανω:3 τωρα εσυ αν πιστευεις πως εκανες το σωστο ειναι καθαρα επιλογη σου! σου ειπε ομως απο την αρχη οτι δν θελει σοβαρη σχεση και τετοια οποτε επρεπε να καταλαβεις τι θελει;) και απο κει και περα επιλεγες τι θες να κανεις! η δικια μου αποψη ειναι οτι εκανες το σωστο που του αρνηθηκες διοτι ενταξει λιγο αξιοπρεπεια:)
Scroll to top icon