ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2013 | 00:18

δεν εχω κανενα φιλο.

κι οταν λεω οτι δεν εχω εννοω ουτε καν για ενα γεια,τι κανεις.μονο μια κολλητη η οποια θα μετακομισει εξω.πολυ φοβαμαι οτι αυτο το καλοκαιρι θα αποτρελαθω.μαζι με ολα τα σκατα.
38
 
 
 
 
σχόλια
Τι κακό είναι αυτό με τις φιλίες; Ειμαι 35 χρονών, παντρεύτηκα πρωτη από τις φίλες μου, έκανα πρώτη παιδί και όμως φρόντισα να μην χαθώ και αυτό όχι γιατί έτσι έπρεπε αλλά επειδή έτσι ένιωθα. Τώρα οι φιλες μου που είναι η μια παντρεμένη και η άλλη παντρεμένη με δύο παιδιά, τις βλεπω με το κυαλλι. Είμαι βαθειά απογοητευμένη, το εχω πει κιόλας στη μια αλλά η διαφορά ειναι μικρή. Χαμένες στον δικό τους μικρόκοσμο, η μια απορροφημένη απο διαφορα προβλήματα που της τυχαινουν και η άλλη με τα παιδιά της, νιώθω οτι έχουν ρίξει μια γερή ...πορδη και σε μένα και τη φιλία μας. Αν βρουν λιγα λεπτά μια φορα το μήνα θα παρουν τηλέφωνο και εγώ αισθάνομαι σαν την παρακατιανη της γειτονιάς. Διαθέσιμη πάντα να βρεθούμε, να παρω τηλέφωνο, να ενδιαφερθω, να, να, να. Ομως σιχάθηκα. Οι δικαιολογίες ενα κάρο απο τη μια κσι η αλλη παριστάνει την Κινέζα. Βαρέθηκα και δεν ξέρω και τι να κάνω. Εχω τέτοια πικρία μεσα μου που δεν εχω κουράγια ούτε να τα συζητήσω με την αδερφή μου πια (αυτή τουλάχιστον ειναι φιλη μου). Δεν ξερω τι να κάνω, να αρχισω γυμναστική, να μεταλλαχθω σε μις Χοντροπετση, να τις γράψω και να κανω σαν να μην τρέχει τιποτα; Κουράστηκα να δίνω ρε πουσταρα μουυυυ!!!!! Θέλω να με αναζητήσουν και μένα! Θέλω να με ψάξουν, να γουστάρουν την παρέα μου. Είμαι άνθρωπος που εχω πράγματα να πω και δεν βουλιάζω στη μιρλα και την κατινια. Θελω να βρω μια φίλη με διάθεση για ζωή, με χιούμορ, με καλη καρδιά, με ανθρωπιά και διάθεση να με κάνει παρέα, να με σέβεται και να με υπολογίζει και ολα αυτά να ειναι αμφίδρομα! Άντρα έχω, παιδί εχω, αλλά μια φίλη είναι υγεία ρε παιδιά!! Είναι ανακούφιση! Θυμάμαι με συγκίνηση τις μέρες που ένιωθα τις φίλες κοντά μου και μιλούσαμε για τα πιο ασήμαντα μέχρι τα πιο σημαντικά και οταν γυριζα σπιτι μου η καρδιά μου ηταν ελαφριά, ασυννεφιαστη. Τώρα δεν νιωθω ετσι και οι επικοινωνιες μας ειναι μεσα μου επισκιασμενες απο το παράπονο μου. Αυτά ειχα να πω. Αν κάποιος εχει να μου προτείνει εναν τρόπο αντιμετώπισης για να βρω τη χαρά μου και πάλι, ακουω. Ακομα και αν αυτό περιλάμβανει μοναχικες δραστηριότητες τύπου μοναχικές βόλτες η μαθήματα ζωγραφικής η whatever. ?????
Γεια σας παιδιά. Από καρδιάς σας λέω οποίος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου να μιλήσει σε έναν άνθρωπο για τα προβλήματα του, γι αυτά που τον απασχολούν. Και ποτέ δεν ξέρετε μπορεί να αναπτυχθεί και φιλία.
Τα ίδια κ εδώ .. Ειμαι 40χρ ,Μενω στην επαρχία κ εκει ξεκινάνε ολα τα κακά. Δύσκολο πολυ να κανεις καινούργιους φίλους ( ποιους καινούργιους που τους ξέρεις όλους ) κ ακομα πιο δύσκολο να κανεις σχέση ! Έρχεται να τα κανει ακομα πιο δύσκολο οτι εχω ενα παιδί κ ειμαι χωρισμένη. Νιώθω πολυ μόνη κ αυτο πονάει .. Κ 5 ανθρώπους που ειχα έχουν όλοι φύγει .. Για την Αθήνα κυρίως .γιατι ποιος να μείνει στο σκατονησι;!! Κ εχω εγκλωβιστεί εδώ μη μπορώντας απλά να φύγω για Αθήνα λόγο παιδιού κ να μην εχω κανεναν εδώ να περνάμε καλα ! Ειναι ώρες που νομίζω οτι θα τρελαθώ . ΔΕν ξέρω πραγματικά που ειναι το πρόβλημα. Ειμαι άνθρωπος π θα ηθελα να με κάνω παρέα .. Δεν ξέρω τι σκατα συμβαίνει. Σκατα . Αν κάποιος ειναι στην ίδια φάση κ γουστάρει να τα πουμε ας στείλει μέιλ [email protected]
και πραγματικά αυτό το λίγο είναι που μας κρατάει κάποια άτομα πέφτουνε όμως και δεν είμαι ο τύπος που θα βγει έξω και θα υποκρίνεται πάντα είμαι αυτός που λέει καλύτερα πες μου την αλήθεια να το καταλάβω και να φύγω κ να σας αφήσω ήσυχο πάρα να μου λες ψέματα και εγώ να το καταλαβαίνω εύχομαι να βρω ένα άτομο το οποίο θα είναι στην ίδια κατάσταση με έμενα και να μπορούμε να καταλαβαινόμαστε να του λέω πως σήμερα δεν έχω όρεξη και να μην παρεξηγιέται να του λέω πως νιώθω και να βλέπει από την δικιά μου πλευρά κ εγώ από την δικιά του έτσι ώστε να λέμε το πόνο μας! έμενα η συμβουλή μου είναι να έχετε ένα φίλο μου γιατί πάντα όταν υπαρχή ένας δεύτερος πάντα να ξες πως μια μέρα θα γίνει μαλάκια και θα στεναχωρηθείς πολύ γιατί δν γίνετε να ταιριάζουμε όλοι μας! παιδιά είδα πολλά σχολειά και σας καταλαβαίνω όλους κουράγιο μας! Πηγή: www.lifo.gr
Καλησπέρα πρώτα πολλά!Εγώ καθόλη τη διάρκεια της ζωής μου δεν ήμουν τόσο κοινωνικώς και πάντα δυσκολευόμουν να κάνω παρέες και όταν έβρισκα πάντα ήμουν αυτός που έμενα στην απέξω είτε για καφέ είτε να βγούνε κάπου και το χειρότερο είναι πως στέλνανε μόνο όταν ήθελαν κάτι από έμενα πλέον έχω κλειστεί στο σπίτι δεν βγαίνω έξω γιατί δεν έχω που άλλου να πάω και έχω βαρεθεί αυτήν την κατάσταση θεωορω την ζωή άχρηστη διότι αν σκεφτείς λογικά στην ζωή σου έχεις πιο πολύ μιζέρια πάρα ευτυχίακαι πραγματικά αυτό το λίγο είναι που μας κρατάει κάποια άτομα πέφτουνε όμως και δεν είμαι ο τύπος που θα βγει έξω και θα υποκρίνεται πάντα είμαι αυτός που λέει καλύτερα πες μου την αλήθεια να το καταλάβω και να φύγω κ να σας αφήσω ήσυχο πάρα να μου λες ψέματα και εγώ να το καταλαβαίνω εύχομαι να βρω ένα άτομο το οποίο θα είναι στην ίδια κατάσταση με έμενα και να μπορούμε να καταλαβαινόμαστε να του λέω πως σήμερα δεν έχω όρεξη και να μην παρεξηγιέται να του λέω πως νιώθω και να βλέπει από την δικιά μου πλευρά κ εγώ από την δικιά του έτσι ώστε να λέμε το πόνο μας! έμενα η συμβουλή μου είναι να έχετε ένα φίλο μου γιατί πάντα όταν υπαρχή ένας δεύτερος πάντα να ξες πως μια μέρα θα γίνει μαλάκια και θα στεναχωρηθείς πολύ γιατί δν γίνετε να ταιριάζουμε όλοι μας! παιδιά είδα πολλά σχολειά και σας καταλαβαίνω όλους κουράγιο μας!
Φίλοι...μία έννοια παρεξηγημένη!!Τους βλέπεις στον δρόμο "Ελα ρε πού χαθηκες;" αγκαλιες ..φιλια κτλ!Οταν στελνεις μνμ λεει "Διαβαστηκε" κ δν σ απαντουν ποτε!!.Δυσκολα θα βρεις μια φιλη η οποια οταν εχεις προβλημα θ σ παρει ν πατε για καφε κ ν μλησετε!!Ολοι κοιτανε τον εαυτουλη τους...και οσοι δεν ειναι ετσι..μενουν forever alone
Και εγώ δεν έχω φίλους μόνο μία κολλητη..όσες φορές και αν προσπάθησα να ανοιχτώ σε νέες παρέες ή γνωριμίες πάντα κάτι θα λεγόταν για μένα πίσω απο την πλάτη μου ή θα προσπαθούσαν να με μειώσουν με διάφορους τρόπους και μετά το έπαιζαν κινέζοι..οπότε αναγκαστικά και εγώ έπρεπε να τους βγάλω απο την ζωή μου με αποτέλεσμα να είμαι μόνη τώρα..αυτό που πάντα τους έκανε εντύπωση πιστεύω και γινόμουν θέμα σχολιασμού είναι πως ποτέ δεν μπλεκόμουν σε κουτσομπολιά δεν έμπαινα ποτέ σε αυτό το τρυπάκι,ήμουν ήσυχη και κοίταζα την δουλειά μου και μόνο στην σχολή..τώρα έρχεται καλοκαίρι και δεν έχω κάποιον να πάω θάλλασσα ή για ένα ποτό πως θα την βγάλω έτσι?Όλο αυτό με έχει ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό..δεν είμαι καθόλου καλά,νιώθω πολύ μόνη..
Τουλαχιστο εχεις αυτη την κολλητη, ετσι δεν ειναι ? Ή απομακρυνθηκες και απο αυτη ?Εγω εχω 0 φιλους, οι φιλιες που ειχα ποτε δεν ηταν πραγματικες. Παντα μου ασκουσαν κριτικη, με θυμουνταν να βγουμε εξω οταν ηθελαν (δηλαδη οταν δεν εβρισκαν αλλο για να βγουνε εξω). Τι να τις κανω τετοιες φιλιες ? Εν τελη απομακρυνθηκα απο τους τοξικους ανθρωπους, ηρεμισε η ψυχη μου αλλα δυστυχως ειμαι και παλι μονος.
Ακριβως οπως το αντιληφθηκες! Και που να δεις αργοτερα στον επαγγελματικο τομεα,μια απο τα ιδια! Τρωγονται μαζι σου και συσσπειρωνονται πισω απο την πλατη σου και σου επιτιθενται ακριβως χωρις να δινεις λαβη,ακριβως γιατι δεν ασχολεισαι με κουτσομπολια και κοιτας τη δουλεια σου! Γιατι σου λεει,εσυ τι εισαι,ανωτερη; Χρονια εκλαιγα και στεναχωριομουν γιατι συναντουσα αυτη τη συμπεριφορα παντου. Και σε θεωρουν και χαζο κι αγαθιαρη. Στους δυστροπους καθονται σουζα. Θρασυδειλοι ανθρωποι που απλως η παρουσια μας τους υπενθυμιζει τι δεν μπορουν να γινουν...Μη μασας,χιλιες φορες μοναξια. Και πηγαινε μονη σου θαλασσα,μπορει να γνωρισεις και παρεα. Κανε αν μπορεις και καποια δραστηριοτητα,θα γνωρισεις κι εκει κοσμο. Ποτε δεν ξερεις. Μην το βαζεις κατω. Εμενα η ζωη μου εδειξε οτι καθε φορα που εδιωχνα απο τη ζωη μου ανθρωπους γιατι δεν αξιζαν,μου εφερνε καινουργιους. Να εισαι καλα με την κολλητη σου,αλλα να χεις και το νου σου,εχω καει απο κολλητες,ζηλιες...Παιδια γενικως μη μασατε. Μοναξια για μενα ισον δυναμη και αξιοπρεπεια. Δεν εχεις αναγκη κανεναν για να περασεις καλα,δεν εκμεταλλευεσαι κανεναν για να περασεις καλα και δεν γινεσαι αντικειμενο εκμεταλλευσης.
Γεια σου ρε saligari! Σε καταλαβαίνω! Ωραία τα γράφεις, εχω ζήσει λαι εγω διάφορα τέτοια. Το σημαντικότερο τελικά είναι να μάθουμε να επιβιώνουμε σε αυτόν τον κόσμο τον απογοητευτικό. Και μετά μου λένε "Γιατί δεν κάνεις δεύτερο παιδί". Τι χάνουν από αυτή τη φάρσα; Οχι πολλά.
Ολοι τα ιδια αντιμετωπιζουμε, μια απο τα ιδια φιλοι μου! Στις χαρες κ στην διασκεδαση ολοι ειναι κοντα σου γινεσαι εξω καρδια μιλας με πολυ κοσμο και βγαινεις καθε μερα κ παντα εχεις καπου να πας, αλλα ερχεται η μερα που δεν εχεις διαθεση να εισαι χαμογελαστος κ να κανεις ολους να περνανε καλα, θελεις να κλειστεις κ το μονο που εχεις αναγκη τους "φιλους" να ερθουν να σε ακουσουν να μιλησεις να βγαλεις αυτα που εχεις μεσα, οποτε να ξανα επαναλθεις, αντι να ερθουν πας εσυ να τους βρεις κ συζητας τα θεματα σου!Φευγεις απο το σπιτι τους κ νοιωθεις ανακουφισμενος για τα λογια συμπαραστασεις, λες μαλλον επρεπε εγω να κανω το βημα, αλλα τα λογια συμπαραστασεις τελικα ειναι σταχτη που χανεται με το πρωτο αερακι, δεν το βαζεις κατω κ ξανακανεις την προσπαθεια σου, αλλα αυτο που ακους, ειναι,εχουμε κ τα δικα μας μαζι σου θα ασχοληθουμε, οποτε εισαι παλι στο μηδεν! Κριμα γιατι οσο μου ειναι ευκολο να δωσω απλοχερα το χαμογελο μου κ ολοι μου την αγαπη κ αφοσιωση ,τοσο δυσκολο ειναι,να ειναι αμοιβαιο! Οποτε ξανα στο μηδεν... Φιλοι μου κ σας το λεω με χαμογελο οτι δεν το βαζουμε κατω, προσπαθουμε κ καποια μερα θα δικαιωθουμε θα εχουμε ολοι την αγαπη που εχουμε αναγκη,μια ζωη την εχουμε ας τις δινουμε καθε μερα φως με τον τροπο μας, κ ας ειμαστε καποιες φορες σε δυσκολη θεση! Ευχομαι να χαμογελατε
Δύσκολο το αμοιβαίο, όπως το λες. Μπραβο σου που δεν χάνεις τις ελπίδες σου όμως. Μπορει να δικαιωθουμε κάποια στιγμή, μπορεί και όχι, θα έχουμε όμως πράξει κατά συνείδηση. Και αυτοί που θα μας έχουν γυρίσει την πλάτη στα δύσκολα, θα χάσουν και την ευχάριστη παρέα μας... Ή μοναξιά μπορεί να είναι και δύναμη... Συνέχισε να χαμογελας!
Ξέρεις που μπορεί να οφείλεται αυτό; Θέλω να πω, το έχουν ξανακάνει; Μήπως φταις εσύ κάπου; Δεν σε κατηγορώ για κάτι, μην με παρεξηγήσεις, το πιθανότερο είναι εκείνες να έχουν κάποιο θέμα, απλώς εγώ ξεκινώ πάντα από αυτοκριτικη, που προσπαθω να είναι αντικειμενική. Πάντως θα πρότεινα να τους πεις ότι το μαθες τυχαία ή τις ειδες τυχαία και να το συζητήσεις μαζί τους. Έτσι θα ένιωθαν κι εκείνες αν το είχες κάνει εσύ.Όσο για την ηλικία, και που σαι ακόμα...
Kalispera. eimai 28 xronwn kai prin ligo kairo gurisa apo to ekswteriko opou emenaazi me to paidi pou eixame sxesi. I sxesi auti teæeiwse kai gurisa apla gurnwntas sunidoitopoiisa oti den exw kanena ousiastika pia. i kolliti mou kanei to didaktoriko tis sto ekswteriko. o kollitos mou einai arrwbaniasmenos me tin aderfi mou kai zoun mazi kai pleon den bgainoun sxedon pote eksw, kati paromoio me ton allo mou kollito pou molis pantreutike. i alli moy kolliti pantreutike kai auti, exei mwro kai exei metakomisei eparxia enw i teleutaia pou emeine logw tis duskolis epoxis kanei duo douleies kai ston elaxisto xrono pou tis apomenei proteimaei na ksekourazetai kai na koimatai etsi milame apla apo to tilefwno. oso imoun elswteriko eixa megaluteri epafi mazi tous afou gia ena tilefwno oloi exoun xrono. den tous katigorw fusika gt auti einai i fusiki roi twn pragmatwn, apla exw ftasei sto simeio na min exw enan anthrwpo na paw gia ena cafe. stin douleia mou dustixws den exw tin dunatotita na kanw gnwrimies opote exw apokleistei entelws. mou aresei na pernaw zrono me ton eauto mou, diabazw, akouw mousiki, gumnazomai, blepw tainies kai alla. ALLA leipei to sumantikotero pragma stin zwi. i epafi. niwthw oti paw xameni. ektos apo to gegonos oti den prokeitai ksafnika na kanw nees parees pleon to blepw akatorthoto na gnwrisw kai kapoion antra stin zwi mou. eimai 28 xronwn, morfwmeni, arketa omorfi opws oloi lene, me douleia, apo kali oikogeneia, me kali kardia kai aksies alla apo pti fainetai den exoun kamia simasia afou apla eimai kleismeni se 4 toixous kai den briskw mia lusi.. ti mborw na kanw apo to na arxisw na lupamai ton eauto mou kai na arxisw na blepw tin zwi na feugei?
Να συνεχίσεις να ελπίζεις. Είσαι πολύ νέα ακομα. Σίγουρα θα γνωρίσεις κάποιον και θα κανείς την οικογένεια σου. Αυτό είναι λίγο θέμα τύχης, αλλά και αξιοποίησης των οποίων ευκαιριών παρουσιάζονται. Εδώ φίλες μου βρήκαν τον άντρα τους μέσω facebook. Οι σχέσεις είναι το πιο δύσκολο πράγμα στην εποχή μας. Πάντως είσαι σε πολύ καλό δρόμο, που έχεις τα ενδιαφέροντα σου. Μην το βάζεις κάτω.Τώρα για το θέμα της φιλίας, θα σε απογοήτευσω μάλλον. Ειμαι 40 χωρίς παιδί ακόμη, όλες μου οι φίλες έχουν οικογένεια, κι εμένα πια δεν με κάνουν παρέα, παρά πολύ πολύ αραιά, και το καταλαβαίνω, γιατί δεν είμαι στην ίδια φάση μ εκείνες. Εγώ όμως πάντοτε τις στήριζα, πολλές φορές στερώντας χρόνο από τη σχέση μου, ακριβώς γιατί δεν ήθελα να νομίζουν ότι τις παραγκώνιζω, επειδη ειχα σχεση.Έβλεπα το αγόρι μου μόνο ΣΚ, κι αν εκτάκτως κανονιζα κάτι με μια φίλη γιατί προέκυπτε, ξεκανονιζα με το αγόρι μου. Τώρα καμία δε με θυμάται, παρά μόνο σπανια, και είχα και θέμα υγείας πέρσι, που ούτε μήνυμα δεν μου έστελναν να δουν τι κάνω, παρά μόνο πολύ πολύ σπάνια. Άτιμη φάρα οι γυναίκες, δυστυχως.Οι φίλες είναι μέχρι να βρούνε άντρα και να κανουνε παιδι. Βγάζω τον εαυτό μου γιατί ποτέ δεν συμπεριφέρθηκα έτσι. Ούτε κι οταν το αγόρι μου ήταν στρατό τις χρησιμοποίησα για να γεμισω τον χρόνο μου, παρά βρισκόμασταν στην ίδια συχνότητα με πριν.Απογοητεύτηκα λοιπόν κι αποδέχθηκα τη μοναξιά μου. Ελπίζω να είσαι πολύ πιο τυχερή από μένα. Πάντως μην το βάζεις κάτω, δεν είναι όλοι ίδια περίπτωση.Εγώ εχω μόνο τα ενδιαφέροντα μου, τον άντρα μου και τη μητέρα μου. Ειμαι παρά πολλές ώρες μόνη αλλά τις γεμιζω με ενδιαφέροντα. Μου λείπει ή επαφή αλλά δεν εχω εναλλακτική. Καλη τύχη, μπορεί να είσαι μόνη, αλλά δεν είσαι ή μόνη! Και μέσα από τα ενδιαφέροντα σου, μπορεί να γνωρίσεις κόσμο, είτε για παρέα είτε για σχέση.
se euxaristw polu... elpizw ta pragmata gia olous mas na pane polu kalutera.. prospathw na min apelpizomai kai na menw dunati.. apla na uparxoun stigmes pou peftw kai me pianei to parapono, opws olous mas fusika.apo tin mia luoamai gia tin monaksia mas alla apo tin alli eimai sigouri oti einai kalutera na eimaste monoi mas apo oti na analwnomaste se sxeseis pou den to aksizoun.. to simantikotero einai na ta broume me ton eauto mas.. kai tha epikentrwthw se auto!
Καλησπερα εγω ειμαι 27 χρονων και δεν εχω πλεον φιλους ουτε φιλες ουτε καποια σχεση ειμαι εντελως μονη δεν ξερω τι φταιει.εχω καλη εξωτερικη εμφανιση αλλα αν δε βγαινεις ουτε για καφε πως να γνωρισεις παρεες;δε ξερω τι να κανω
Μπορείς μέσα από διάφορες δραστηριοτητες να γνωρίσεις άτομα ή τη δουλειά σου, αν εργάζεσαι. Μπορείς να ψαξεις και στο δήμο σου για δωρεάν δραστηριότητες. Είναι δύσκολο πάντως και θέμα τύχης επίσης. Μην απελπίζεσαι, όλοι περνάμε από τέτοιες φάσεις, μετά είτε το παιρνουμε απόφαση και περνάμε καλά όπως μπορούμε είτε τα πράγματα στρώνουν από κει που δεν το περιμένεις.
Να χαμογελας πανω απο ολα Δημητρα κ μην αφηνεις κανεναν κ τιποτα να σου χαλαει την διαθεση! Εγω στην θεση σου εψαξα να βρω χομπυ κ αυτο νομιζω ειναι ενα πολυ σημαντικο βημα για τα επομενα
Γεια σου! Είδα το μήνυμά σου και επειδή είμαι κι εγώ στην ίδια ηλικία, σε καταλαβαίνω πάρα πολύ! Έχω κι εγώ φίλες που ήδη έχουν παντρευτεί ή έχουν και παιδί και δε γίνεται να περνάμε τόσο χρόνο μαζί ή να βγαίνουμε βράδυ όπως παλιότερα. Επίσης είχα φίλες που με απογοήτευσαν με τη συμπεριφορά τους ή απλά χαθήκαμε λόγω συνθηκών. Τώρα έχω κάποιες παρέες αλλά σίγουρα θα ήθελα να γνωρίσω καινούριες φίλες για να επικοινωνούμε και να βγαίνουμε. Σημασία έχει ότι είμαστε μόλις 28, υγιείς, με κάποια μόρφωση, δουλειά, οικογένεια όπως είπες κι εσύ, και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε ή να ξεχνάμε το πόσο αξίζουμε ως άνθρωποι και ότι η ζωή έχει απλά δύσκολες φάσεις, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ όμορφη και πρέπει να περνάμε ωραία, να κάνουμε όνειρα και να δημιουργούμε, ειδικά όταν είμαστε νέοι κι έχουμε τη δυνατότητα! Μένω Αθήνα, αν θέλεις στείλε μου να τα πούμε.
παμε για καφε, παμε ενα σινεμα ή ενα ποτό, αρνούμαι να δεχτώ αυτην μας την κατάσταση και να μην κάνω τίποτα και ελπίζω να μεταδώσω σε όλους αυτη μου τη διάθεση. Τι πιο καλο απο το να γνωρίσεις εν δυνάμει φιλους που ηδη ξερεις ότι έχετε τις ιδιες αξίες και γνώμες. Στείλε μου μειλ και κανονίζουμε αν θες [email protected]
Καλησπερα ! Ειμαι 24 ετων και δεν εχω πλεον καμια παρεα. Δυστυχως σαν εσωστρεφες ατομο μου ηταν παντα δυσκολο να βρω και να κρατησω παρεες. Μεχρι προσφατως ειχα μια παρεα αλλα απομακρυνθηκα. Ηταν ατομα τα οποια αν δεν τα καλουσα δεν θα με επαιρναν ποτε εξω, παντα μου ασκουσαν κριτικη για τα hobby μου και τα ενδιαφεροντα μου και γενικως δεν τους ενδιεφερε τιποτα απ οσα ελεγα. Οποτε ξεκοψα μ'αυτους, καλυτερα μονος παρα με ατομα που δεν με κανουν να νιωθω καλα. Αν θα θελατε να βρεθουμε Θεσσαλονικη ενδιαφερομαι (δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη ωστοσο μενω κοντα)Aς επικοινωνησει οποιος θελει μαζι μου στο [email protected]
Καλησπέρα παιδιά με λένε Γιάννη και θα χαρώ να αρχίζω να σασ γνωρίζω.από μικρός είχα πολλούς φίλους οσο περνάγαμε τα χρόνια έβλεπα μια αλλαγή στον εαυτό μου απέναντι σε άλλους,ήμουν Ποιο ειλικρινής,ελεγα Αυτό που ήθελα αυτό που θεωρούσα για μένα σωστό με αποτέλεσμα να μην άρεσε σε κάποιος και σιγά σιγά έμεινα χωρίς φίλους..
Σε νιωθω Γιαννη και εγω μια απο τα ιδια.Ημουν πολυ εξωστρεφης και κοινωνικη αλλα εχω καταληξει μονη απο παρεες και εχει επηρεασει και τον χαρακτηρα μου πλεον εχω κλειστει στον εαυτο μου.Αν θελετε παιδια να βρεθουμε για μια βολτα να το κανονισουμε εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη
Είμαι 19 χρονων έχω κάνει πολλά λάθη μέχρι να καταλήξω εδώ.. αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα το έκανα και θα διόρθωνα τα λάθη μου ώστε να μην μείνω τόσο μονος! απομακρύνθηκα από όλες τις παρέες μου επειδή κλείστηκα σε έναν εικονικό κόσμο! Δεν έχω κανέναν φίλο και εγώ μια από τα ίδια! κλεισούρα και αποξένωση... Φταίει και το ότι είμαι πολύ εσωστρεφής χαρακτήρας! απλά έρχεται η στιγμή που όσοι βρίσκεστε στα ίδια η σε παρόμοια καταλαβαίνετε ότι δεν πάει άλλο..!
Καλησπέρα μια από τα ίδια και εδώ είμαι κοπέλα 28 χρονών και ο καλύτερος φίλος μου το αγόρι μου, δυστυχώς δεν έχω φίλες κάποιες γνωστές που θα πρέπει να τις πάρω εγώ κανένα τηλέφωνο μία φορά τον χρόνο να πάμε για ένα καφέ και άμα . Δεν είμαι τόσο κοινωνική και είναι πολύ δύσκολες οι φιλίες δυστυχώς σήμερα!
Και εγώ είμαι 29 χρόνων και επίσης ο άντρας μου είναι ο καλύτερος φίλος μου!!!δυστυχώς δεν έχω ούτε μία φίλη κ ακόμα χειρότερα δεν έχω δουλειά!είναι όντως δύσκολες οι φιλίες σήμερα αλλά δεν έχετε παρέες με το φίλο σου?έστω για ένα καφέ?
καλησπερα, εγω ειμαι 30 και ειμαι ακριβως σας εσας μονο που χωρισα κιολας οποτε εχασα κ τον καλυτερο μου φιλο γιατι με αδειασε 1 μηνα πριν συγκατοικησουμε, το βρισκω αδικο να υπαρχουμε τοσοι ανθρωποι μονοι κ να μην κανουμε τιποτα. Μια απο τις αφορμές είναι πως είμαστε κοντά ηλικιακά και σκέφτηκα αν ψήνεστε κ εσείς να κάνουμε παρέα. Στείλτε μου στο μαιλ μου [email protected] θα χαρω να πιούμε έναν καφέ
Scroll to top icon