ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2015 | 13:17

μηπως να παω σε μοναστηρι?

ειμαι 23 χρονων και ολοι με θεωρουν ομορφη,εξυπνη,ετοιμολογη και πανω απο ολα κελεπουρι [ρε μπας κ μου λενε ψεματα? ]..κανω 2 δουλειες και ειμαι τοσο ανεξαρτητη οσο δεν παει..παρ ολα αυτα ειμαι μονη μου.. δεν μου μιλαει ουτε κουνουπι..τι ζηταμε ρεεε? εναν ερωτα κεραυνοβολο κ αμοιβαιο!
2
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα πάντως όλα αυτά τα θετικά στοιχεία του εαυτού σου απλά μου δημιουργούν την εντύπωση ότι κάποιος δύσκολα θα σε πλησιάσει (λόγω "κολώματος")- σίγουρα όχι συνομίληκος αλλά μεγαλύτερος για να είμαστε ειλικρινείς - και εσύ λογικά είσαι πάρα πολύ επιλεκτική και με το δίκιο σου ως ένα βαθμό από τη στιγμή που σε "παίρνει". Άρα νομίζω ότι το να κάνεις μια ""τυπική - συμβατική"" σχέση δν πρέπει να σου είναι καθόλου δύσκολο και ενδιαφερόμενοι υπάρχουν είτε σιωπηλά είτε φανερά. Εσύ προφανώς ψάχνεις το κάτι πολύ ιδιαίτερο και δεν σε ενδιαφέρει το προηγούμενο. Μακάρι να το βρεις αλλά πολύ δύσκολο αντικειμενικά και πόσο μάλλον αν είσαι και άτομο που περιμένει να το πλησιάσουν και όχι να κάνει αυτό τη πρώτη κίνηση. Καλή τύχη !
Scroll to top icon