ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2015 | 19:08

Περί κριτικής

Όλοι εσείς που κρίνεται εδώ μέσα την ορθογραφία των υπό λοιπών για σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να μάθεις κάτι στα 20 σου π.χ το οποίο θα έπρεπε να το μάθεις απο το δημοτικό ακόμη.Αν το κάθε πράγμα δεν γίνει στον καιρό του μετά είναι δύσκολο να διορθωθεί...
6
 
 
 
 
σχόλια
Έμαθα ιταλικά στα 20, υπολογιστές στα 25, HTML προγραμματισμό στα 30 και εξειδικευμένο αντικείμενο σπουδών (πολύ εξειδικευμένο) στα 35. Άσε μας κουκλίτσα μας που βαριέστε που ζείτε!!
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου κι εγώ τώρα είμαι στην διαδικασία εκμάθησης της ορθογραφίας παρόλο που είμαι σε ηλικία που θα έπρεπε ηδη να τα ξέρω.Αλλά ειναι λίγο ατυχές το παράδειγμα σου καθώς όλα οσα εμαθες τα έμαθες στην κατάλληλη ηλικία ενω ο/η εξομ μιλάει για κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε μάθει πριν πολύ καιρόκαιρό προφανώς θεωρεί πως είναι αργά πλεον.
Ποτέ δεν είναι αργά, αυτό ήταν το point μου. Θεωρούσα εαυτόν αναλφάβητο όταν δεν ήξερα ούτε από πού ανάβει ο υπολογιστής!! (ω ναι) Κι όμως τώρα σου κάνω παπάδες. Προφανώς με ενδιέφερε να το μάθω όμως. Ίσως λίγο δυσκολότερο λοιπόν να μάθει κανείς κάτι σε μεγαλύτερη ηλικία αλλά όχι αδύνατον. Και θεωρώ ότι με την επανάληψη των ορθογραφικών λαθών παντού και συνέχεια (από μεγάλο ποσοστό ανθρωπων που ακριβώς δεν δίνουν σημασία) γίνεται ακόμα δυσκολότερο, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δεν κερδίζει κανείς κάτι με το να αμελεί την ορθογραφία ή την σύνταξη, την στίξη και την γραμματκή (εξίσου σημαντικά)Είναι το ίδιο κόπος να γράψεις κάτι που βγάζει νόημα και επικοινωνεί ιδέες με λάθη και χωρίς λάθη. Ας προκρίνουμε τον δεύτερο τρόπο, αυτή είναι η πρότασή μου και είναι νομίζω σαφής.
Scroll to top icon