ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2015 | 16:21

.

Η κολλητη μου εκανε παρεα απο μικρη με μια κοπελα η οποια την εθαβε πισω απο την πλατη της και γενικα ηταν σκαρτη. Με την κολλητη μου ειχαμε αποδοκιμασει την συμπεριφορα της, ωστοσο δεν ηταν λιγες οι φορες (που παρα το θαψιμο που της καναμε) η κολλητη μου εβγαιμε μαζι της και ανεβαζε στο φβ στατους για φιλιες κλπ. Πριν απο λιγο καιρο η κοπελα πηγε διακοπες με κατι αλλες και η κολλητη μ σπαστηκε αφανταστα και δινει ορκο απαραβατο να μην της ξαναμιλησει. Σημερα ομως βλεπω φωτο προφιλ μετις δυο τους και δακρυβρχτο ποστ. Της στελνω την φωυο στο τσατ περιμενωντας εξηγηση και απλα αδιαφορησε. Πως αντιδραω?
2
 
 
 
 
σχόλια
Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο με μία φίλη μου. Έβριζε μία κοπέλα με τα πιο άσχημα λόγια (εγώ δεν την ήξερα) και την συναντάμε μια μέρα στο δρόμο και ήταν όλο αγκαλίτσες και φιλιά! Οι κοπέλες αυτές προσπαθούν να είναι καλές με όλους, ακόμα και με τα άτομα που δεν συμπαθούν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Με την κοπέλα αυτή ξέκοψα σιγά σιγά γιατί συνειδητοποίησα ότι το έκανε και με άλλους και μου φαινόταν ψεύτικη. Αλλά θα σου έλεγα καλύτερα να το συζητήσεις πρώτα μαζί της, επειδή είναι η κολλητή σου.
Scroll to top icon