ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2015 | 15:37

Μια γνωμη παρακαλω

Αρχικα γνωριζω πως για το θεμα που θα ζητησω γνωμη ειναι ασημαντο αλλα θα εκτιμουσα μια βοηθεια. Λοιπον ειμαι 21 χρονων εχω κανει μονο μια σχεση στα 19 μου η οποια κρατησε περιπου 1.5 χρονο. Ποτε μου δεν εχω αρχισει το φλερτ πρωτη ουτε να πλησιασω ενα αγορι απο μονη μου παντα οι αλλοι γενικως δεν κολλαω ευκολα με καποιον για να καταλαβετε.Ομως ξαφνικα αρχισε να μου αρεσει ενα παιδι 2 χρονια μεγαλυτερο μου. Ο συγκεκριμενος γνωριζω πως ειναι ελευθερος κυκλοφορουμε στα ιδια μερη ετσι μπορω και τον βλεπω αρκετα συχνα αν και τον γνωριζω φατσικα πολλα χρονια διοτι πηγαιναμε στο ιδιο σχολειο. Λοιπον πριν απο 1-1.5 μηνα μου ειχε στειλει μηνυμα και ετσι πιασαμε κουβεντα οταν ετυχε να τον ξαναδω κοιτουσε επιμονα και ειχε προσπαθησει να κατσει οσο πιο κοντα μπορουσε δεν μιλαμε ουτε εχουμε κοινη παρεα. Πριν ομως κατι μερες ειχε ερθει το αγορι μια φιλης μου και ηθελε να παει καπου ετσι πηγαμε μαζι οι δυο μας και μας πετυχε φυσικα και δεν ειδε κατι περιεργο γιατι δεν υπηρξε αλλα μαλλον αλλα νομισε και πρεπει να ξενερωσε. Μετα εμαθα απο κοινη γνωστη μας πως υπαρχει καποια που θελει αλλα δεν μου λεει ονομα φυσικα ειναι απολυτως σεβαστο αλλα λεει να δοκιμασω και πως δεν εχω κατι να χασω. Και φτανουμε στο σημερα να του στειλω μηνυμα και αν ναι πως του πιασω κουβεντα? Απο κοντα δεν παιζει ειναι παντα με μεγαλη παρεα και κομπλαρω τι να κανω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Λες ότι σου είχε στείλει μήνυμα.Στο κινητό, σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης(fb), πού; Ε, λοιπόν, στείλτου πρώτη εσύ τώρα μήνυμα! Πες του "θες να πάμε για έναν καφέ;" Ε, το πολύ πολύ να σου πει όχι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon