ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2015 | 03:14

Αυπνία

Όλη τη μέρα μένω ξύπνιος προκειμένου να κοιμηθώ το βράδυ.Μόλις νυχτώνει με πιάνει πάντοτε υπερένταση και αυπνία.Αναρωτιέμαι πόσο θα αντέξει ακόμη το νευρικό μου σύστημα...
4
 
 
 
 
σχόλια
Είμαστε πολλοί τελικά που είχαμε αυτό το θέμα!Χωρίς να θέλω να σε ανησυχήσω, σε συμβουλεύω να προσπαθήσεις να επανέλθεις στα φυσιολογικά ωράρια. (πριν σου δημιουργηθεί πρόβλημα όπως σ'εμένα!)Προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος. (αν τα καταφέρεις πες μου πως :Ρ )Γέμισε τη μέρα σου με δραστηριότητεςΞύπνα το πρωί (ακόμα κι αν σου φαίνεται ακατόρθωτο)Να πέφτεις για κάποιες μέρες την ίδια ώρα για ύπνο. (11 με 12 ή 12 με 1)Μην κάθεσαι στο λάπτοπ ή στην τηλεόραση πριν κοιμηθείς. Διάβασε κάποιο βιβλίο.Αν θες να επισπεύσεις το αίσθημα νύστας μπορείς να πάρεις βαλεριάνα από το φαρμακείο (εμένα δε με βοήθησε, αλλά υπάρχουν κ άλλα φυτικά)Όπως σου είπαν παραπάνω να πηγαίνεις για τρέξιμο(τουλάχιστον 20 λεπτά) ή έστω γρήγορο περπάτημα μέσα στη μέρα. Καλύτερα όχι πριν τον ύπνο γιατί ενδέχεται να σου φέρει υπερένταση. (γενικά απέφευγε τη γυμναστική μετά τις 7)Μην πίνεις πολύ καφέ ή άλλα αναψυκτικά που περιέχουν καφείνη.Ουφ! Ελπίζω όλα να πάνε καλά :)
Aπόβαλε το άγχος.Πριν κοιμηθείς πήγαινε για μια ώρα περπάτημα ή τρέξιμο ή ποδήλατο.Δες καμιά όμορφη ταινία ή διάβασε κανένα βιβλίο.Γέμισε την μέρα σου με ασχολίες.....και θα είσαι μια χαρά!Μην πιέζεις καταστάσεις.
Καλημέρα! προσπάθησε να μην πίνεις καφέ μετά τις 2μμ & πιες χαμομήλι. Επίσης προσπάθησε να σκεφτείς αυτό που σε απασχολεί και αν & πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις ή αν είναι μια κατάσταση που πρέπει να αποδεχτείς για λίγο τουλάχιστον. Έχω ένα βιβλίο απ'τη σχολή...νομίζω φέρνει ύπνο σε όλους, εμένα πάντα με έκανε να κοιμάμαι, θα στο δάνειζα ευχαρίστως.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon