ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2015 | 18:57

Ένα επόμενό σου ψέμα,

δε θα το συγχωρήσω. Και η απόκρυψη της αλήθειας ισοδυναμεί με ψέμα. Ό,τι έχεις να πεις, πες το τώρα. Καταρχάς, τί έκανες όλον αυτόν τον καιρό; Πού ήσουν και με ποιόν; Και γιατί γύρισες τώρα; Ή δεν έφυγες ποτέ; Δεν ξέρω τί είναι πιο τρομακτικό. Αλλά θέλω να μάθω την αλήθεια.
1
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ και διαφωνώ. Κι εγώ θέλω να μαθαίνω πάντα την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι και σαν ευθύς χαρακτήρας που είμαι, απαιτώ και απ τον άλλο ανάλογη συμπεριφορά. Διαφωνώ ως προς το ότι η απόκρυψη της αλήθειας ισοδυναμεί με ψέμα. Δεν μπορείς να γνωρίζεις τους λόγους για τους οποίους κάποιος σου κρύβει την αλήθεια. Μπορεί να φοβάται, να μη θέλει να σε πληγώσει και πολλά πολλά άλλα. Δυστυχώς οι άνθρωποι ποτέ δεν είμαστε 100% ειλικρινείς. Και πίστεψέ με, το να μην ξέρεις την αλήθεια, κάποιες φορές είναι καλύτερο από το να έχεις να αντιμετωπίσεις τη σκληρή, ωμή πραγματικότητα. Μιλώ εκ πείρας.
Scroll to top icon