ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2015 | 01:39

Εσεις

οι ευαισθητες ψυχες, οι καλοι ανθρωποι, οι ανοιχτομυαλοι, οι συναισθηματικοι, οι γλυκεις και συμπονετικοι... πως σκατα αυτοπροσδιοριζεστε ή μαλλον αυτοστολιζεστε με ολα αυτα τα ωραια επιθετα...Εννοω τι φαση σας το πε καποιος καποτε και νομιζετε οτι ειστε ετσι η μηπως το αποφασισατε μια μερα και το υιοθετησατε οτι θα εχετε αυτα τα χαρακτηριστικα... Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω...Αυτα ειναι πραγματα που τα κρινουν οι γυρω σας (κι οταν λεω οι γυρω σας οχι η μαμα σας κι ο μπαμπας σας) και μαλιστα τα κρατανε για τον εαυτο τους... αλλα κι ετσι να μην ειναι δεν ξερω πολλους τοσο γαματους και τελειους που βγαινουν και το διαφημιζουν απο δω κι απο κει αλλα και στο Lifo πχ που ειναι ενα πολυ ωραιο μερος να αυτοπροβληθεις ανωνυμα για να πει καποιος καπου απο μεσα του ή και σε ενα σχολιο "αααααα κοιτα γαματος ρε φιλε που ναι αυτος"
2
 
 
 
 
σχόλια
μανάρι μου...όποιοι νομίζουν ότι μπορούν να αυτοπροβληθούν ανώνυμα...πλανώνται πλάνην οικτράν. Καταλαβαίνεις νομίζω...το ανώνυμο αυτή τη χάρη έχει,ότι μπορείς να μιλήσεις για τον εαυτό σου χωρίς ο άλλος να ξέρει το προσωπό σου. και προφανώς μιλάς ειλικρινά σε ότι έχεις διαπιστώσει. Επίσης εσυ μάνα μου τι ζόρι τραβάς αν ο άλλος θέλει να χαϊδευτει? προτιμώ να βλέπω ανθρώπους να λένε πόσο γαμάτοι είναι παρά να τους ακούω να γκρινιάζουν και να τους φταίνει όλα. Εσύ τελικά τι προτιμάς? μήπως σου φταίνε όλα? για σκέψου βρε πουλάκι μου..
Προς τι τα νεύρα? Πολύ μπερδεύτηκα απ αυτήν την εξομολόγηση...Αρχικά από που κι ως που, οι άλλοι που τα διακρίνουν πρέπει να τα κρατάνε για τον εαυτό τους? Γιατί αυτά τα χαρακτηριστικα θεωρούνται ως κάτι καλό απαραίτητα και αποκλειστικά? Επίσης τι σημαίνει καλός άνθρωπος? Η αυτογνωσία επίσης δε σημαίνει πως ψωνιζεται κάποιος. Το να διακρίνεις πράγματα στον εαυτό σου και να δουλεύεις μ αυτά είναι κάτι καλό. Δε λέω, υπάρχουν και ψώνια αλλά εσύ είσαι πολύ απόλυτος/η.
Scroll to top icon