ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2015 | 13:46

Σύγχρονη εποχή και απιτήσεις

Γυναίκες που πάτε? Χωρίς δουλειά, χωρίς κάποιο βασικό εισόδημα, χωρίς έστω μέσο μεταφοράς και θέλετε να βρείτε και γκόμενο? Τι ζωή να κάνετε μαζί του και γιατί να σας προτιμήσει?
5
 
 
 
 
σχόλια
Έχω την εντύπωση ότι η εξομολόγηση είναι ειρωνική, γιατί (και καλά) αυτά είναι στοιχεία που αναζητούν οι γυναίκες στους άντρες, στην σημερινή ελληνική κοινωνία.Αν είναι έτσι, θα σου πω το κλισέ: δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Και επίσης, πιστεύω ότι κανένας αξιόλογος άνθρωπος δεν ζητάει αυτά απ' τον σύντροφό του.Αν βλέπεις τέτοιες,-ους απλά στρίβε, και άλλαξε target group...
Να συμπληρώσω ότι μια εργασία που θα αποφέρει έστω και το ελάχιστο οικονομικά, καλό είναι να υπάρχει, είναι συνήθως θετικό για την σχέση γιατί είναι συνήθως και θετικό για την ψυχολογία του ατόμου.Απλώς όπως γνωρίζουμε τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτό τον τομέα σήμερα, οπότε αν βλέπεις ότι ο άλλος είναι άνεργος αλλά δεν είναι τεμπέλης και προσπαθεί, αξίζει η ευκαιρία.
Δεν ήξερα πως ο "γκόμενος" (προτιμώ τη λέξη σχέση βασικά) σε προτιμάει για τα περουσιακά και εισοδηματικά σου κριτήρια. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Εμένα πάλι η σχέση μου με γνώρισε στα χειρότερα μου και εγώ στα δικά του χειρότερα και προτιμήσαμε (οπως λες) ο ένας τον άλλον για άλλα πράγματα. Μαζί βοηθηθήκαμε και βρήκαμε την άκρη σιγά σιγά . Ευτυχώς που δεν σκέφτονται όλοι έτσι, γιατί στη σημερινή εποχή όλοι θα ήμασταν μόνοι.
Scroll to top icon