ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2015 | 18:47

Αντρες μεγαλυτεροι..

Γιατι μου την πεφτουν αντρες που ειναι απο 35 κ πανω? τι γινεται με τα αγορια της ηλικιας μ? Μυαλο γιοκ??? Τι σκεφτονται πια ηθελα να ξερα..Κοπελα 24χρ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Και στις 35αρες την πεφτουν πια μονο οι 25χρονοι.Θελεις να το αναλυσουμε ψυχολογικα?Οι περισσοτερες 25χρονες συνηθως ονειρευονται το νυφικο κι εναν αντρα να τις συντηρει μελλοντικα. Επιθυμουν η εκαστοτε σχεση που θα κανουν σε αυτη την ηλικια, να κρατησει ιδανικα 4 χρονακια και μετα να οδηγηθουν στα σκαλια της εκκλησιας, μια ανασα απο το κατωφλι των 30.Αντιθετα οι 35αρες την περασαν τη φαση αυτη στο παρελθον,εχουν στο βιογραφικο τους ενα σωρο αποτυχημενους ερωτες που ειχαν σκοπο το γαμο, οποτε χαλαρωσαν υπερβολικα σε αυτο το θεμα και απολαμβανουν μια σχεση πλεον περισσοτερο, χωρις αναστολες και χωρις να ενδιαφερονται για γαμο αμεσα.Εχουν τελειωσει με σπουδες,εχουν το πορτοφολι τους, ειναι ανεξαρτητες και δεν κρεμονται απο τα μπαλακια κανενος,ουτε και ζαλιζουν και κανεναν γιατι ξερουν τι αξιζουν χωρις να τις πλυμμηριζουν οι ανασφαλειες,αυτο γουσταρουν οι 25αρηδες,αλλα φοβουνται οι 35αρηδες.Αυτοι θελουν μικροτερες ηλικιακα γυναικες σαν κι εσενα,γιατι φοβουνται την συγκριση με αλλους αντρες,φοβουνται την ανεξαρτησια και την δυναμικοτητα των συνομηλικων γυναικων.Παραλληλα νιωθουν σαν προστατες στη μικρη αρχόντισσά τους και τους εξιταρει η ιδεα οτι η εκαστοτε μικρη τους εχει κατα καποιο τροπο αναγκη και δεν θα τον στειλει με την πρωτη.Παραλληλα ειναι και σε ηλικια γαμου,οποτε υποσεινηδητα ψαχνουν για μια μητερα των παιδιων τους,οποτε και θα επιλεξουν μια νεα και υγιη κοπελα.Συμφωνεις,διαφωνεις, εγω αυτο θεωρω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon