ΗΠΑ: 24χρονη εργαζόμενη σε ινστιτούτο ομορφιάς πάγωσε μέχρι θανάτου σε θάλαμο κρυοθεραπείας

ΗΠΑ: 24χρονη εργαζόμενη σε ινστιτούτο ομορφιάς πάγωσε μέχρι θανάτου σε θάλαμο κρυοθεραπείας Facebook Twitter
7

Μία 24χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο, μέσα σε θάλαμο κρυοθεραπείας στο Ινστιτούτο ομορφιάς που εργαζόταν στη Νεβάδα.

Η νεαρή γυναίκα μπήκε στον θάλαμο λίγο πριν κλείσει το Ινστιτούτο ομορφιάς, όπως έδειξε το υλικό από τις κάμερες και δεν ξαναβγήκε, παρά μόνο όταν την επόμενη ημέρα, ανακάλυψαν το πτώμα της συνάδελφοί της που πήγαν να ανοίξουν το κατάστημα. 

ΗΠΑ: 24χρονη εργαζόμενη σε ινστιτούτο ομορφιάς πάγωσε μέχρι θανάτου σε θάλαμο κρυοθεραπείας Facebook Twitter

Στο θάλαμο κρυοθεραπείας το σώμα εκτίθεται στους -115 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός της επήλθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ το σώμα της έμεινε μέσα στον θάλαμο για τουλάχιστον 10 ώρες.

Η 24χρονη, θεωρούσε ότι αυτή η μέθοδος βοηθούσε πολύ να διορθωθούν τυχόν ατέλειες στο σώμα. Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας διαμαρτύρεται και δήλωσε ότι η κόρη τους «πάγωσε μέχρι θανάτου» ενώ ισχυρίζεται ότι κάτι συνέβη στο μηχάνημα και αυτό χάλασε. «Αλλιώς δεν εξηγείται, η κοπέλα ήταν αισθητικός και γνώριζε πώς να χειρίζεται το μηχάνημα», δήλωσε συγγενής της στα τοπικά Μέσα.

ΗΠΑ: 24χρονη εργαζόμενη σε ινστιτούτο ομορφιάς πάγωσε μέχρι θανάτου σε θάλαμο κρυοθεραπείας Facebook Twitter

Η μέθοδος της κρυοθεραπείας χρησιμοποιείται από χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στον κόσμο, για αισθητικούς λόγους, αλλά κατά κύριο λόγο από αθλητές που επιθυμούν να αναλάβουν γρήγορα δυνάμεις, μετά από επώδυνους αγώνες, πάντα με την παρουσία ιατρών.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Υπηρεσίες "κρυοθεραπείες" προσφέρονται και εδώ με τηλεπερσόνες να προωθούν τα κέντρα αυτά ώρα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα σοσιαλ. Από κάτω, βροχή οι ερωτήσεις, τα "σέλω κι εγώωωω", "αχ καλέ κρυώνεις πολλή εκεί μέσα;", "τί, μόνο Χ ευρώ για να γίνεις τσίτα;;;;!!!"Όπως και με τα μαγαζιά σολάριουμ έτσι και μ΄αυτά, κανείς δεν ενημερώνει ΥΠΕΥΘΥΝΑ για τους κινδύνους. Ό,τι να ΄ναι, όπως να ΄ναι, κανά φράγκο να βγάζουμε.
Το σωμα εκτιθεται στους -115 βαθμους Κελσιου ; Σκοπιμως ;Ο περιπτερας της γειτονιας μου μου ειπε οτι μερη του σωματος τα οποια θα εκτεθουν σε τετοια θερμοκρασια ,ακομη και για λιγα δευτερολεπτα, νεκρωνονονται σχεδον ακαριαια και πρεπει να ακρωτηρισθουν.Αλλα τι να ξερει αυτος,ενας απλος περιπτερας ειναι....