Νέο ναυάγιο με δύο παιδιά νεκρά στην Κω

Νέο ναυάγιο με δύο παιδιά νεκρά στην Κω Facebook Twitter
1

Δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε νέο ναυάγιο με πρόσφυγες το βράδυ ανοιχτά της Κώ. Διασώθηκαν συνολικά 14 πρόσφυγες σε επιχείρηση που έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η μια σορός του ενός παιδιού εντοπίστηκε από το Λιμενικό ενώ η δεύτερη αναζητείται, καθώς ο πατέρας του είπε ότι το άφησε όταν συνειδητοποίησε ότι πνίγηκε και προσπάθησε να σώσει την υπόλοιπη οικογένεια του.

Οι μετανάστες επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο και βρέθηκαν στη θάλασσα.

Την ίδια ώρα 25 χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν εγκλωβισμένοι στα νησιά με τους περισσότερους στη Λέσβο, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που κρατά δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.


Το μεσημέρι συνεδριάζει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία για να καθορίσει το μέλλον των κινητοποιήσεών της, ενώ θα ξανασυζητηθεί και η εξαίρεση πλοίων για τη μεταφορά προσφύγων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τα παιδακια μεσα στο κρυο καταληγουν αβοηθητα και εκατομμυρια ματια ειναι στραμμενα εκει και απλως κοιτανε. Ειναι τρελο. Οι λιγοι που βοηθανε και ειναι στην πρωτη γραμμη ειναι οι μονοι που κανουν τα αυτονιοητο. Οι υπολοιποι ξεχωριζουν προς τα κατω. Ο ανθρωπος πηγε στο φεγγαρι και οι ηγετες δεν μπορουν να συντονιστουν ωστε να βοηθησουν αυτον τον κοσμο. Κρυο παντου.