Η ατάκα του Τσίπρα όταν μικρός Αφγανός ζήτησε χρήματα από τον Σουλτς

Η ατάκα του Τσίπρα όταν μικρός Αφγανός ζήτησε χρήματα από τον Σουλτς Facebook Twitter
12

Ένα απρόοπτο συνέβη κατά την επίσκεψη Σουλτς και Τσίπρα στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου. Ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου συνάντησε μικρό Αφγανό, από τον οποίο ζήτησε να τον συνοδεύσει κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο κέντρο. Φεύγοντας, το παιδί ζήτησε χρήματα από τον κ. Σουλτς, αλλά ο Έλληνας Πρωθυπουργός χαμογελώντας παρενέβη και είπε: «Κι εγώ το ίδιο του ζητάω». 

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Φοβερος ο μικρος! Δινει και χειραψιες! Σου λεει εγω το καθηκον μου το εκανα,με τραβολογησατε απο 'δω και απο 'κει ,εδωσα και χειραψιες,βαριομουν αλλα δεν το 'δειξα, τι μενει;να πληρωθω! Και ο κυριος φαινεται καλος,φοραει και γραβατα
και ωραιο κουστουμι,πρεπει να εχει λεφτα. Με αγκαλιαζε,με χαιδευε στο κεφαλι....μαλλον με συμπαθει.Αποκλειεται,κατι θα δωσει.Κι ομως....οχι μονο δεν εδωσε αλλα.. δεν κοιταει ο πιτσιρικας να δει επανω του αν τα εχει ολα,μην τυχον και λειπει κατι; Εχουν δει πολλα τα ματακια μας!
Λες και είμαστε στην ίδια κατάσταση με τους Αφγανούς...Εμείς 35 χρόνια στην ΕΕ, ένα σκασμό λεφτά. Οι Αφγανοί 35 χρόνια φρικτοί πόλεμοι.Σαν δεν ντρέπεται και ο Τσίπρας και οι ψηφοφόροι των "λεφτά υπάρχουν".